Trei arbitri salajeni, promovati in ligile superioare

Magazin Salajean 20 noiembrie 2009 0

Trei arbitri salajeni, promovati in ligile superioare

Gabriel Barjac a promovat din lotul B in lotul divizionar A, in timp ce Robert Goie si Fabian Rus au facut pasul spre lotul divizionar C

Comisia Centrala de Arbitri a anuntat in aceasta saptamana numele arbitrilor care au promovat examenul sustinut in urma cu aproximativ trei saptamani, printre cei acestia aflandu-se si trei cavaleri ai fluierului salajean. Astfel, asistentul Gabriel Barjac a fost promovat in lotul divizionar A, media generala cu care a fost admis fiind 9,11. Arbitru asistent de aproape 15 ani, Barjac a fost promovat in urma cu cativa ani in Liga a II-a, iar acum a avut a treia medie dintre arbitrii asistenti care au promovat in Liga I. Alti cinci arbitri tineri din Salaj au incercat sa faca pasul spre lotul divizionar C insa, doar doi dintre acestia au fost promovati la final.

Singurul candidat la arbitri, Robert Goie, a fost al 40-lea pe lista celor admisi, avand media generala la testele fizice si teoretice 8,27. Dintre cei patru asistenti, doar Fabian Rus a fost trecut pe lista admisilor, nota sa finala fiind 7,91, cu care a ocupat a 64-a pozitie. Ceilalti trei asistenti, Daniel Porumb, Romulus Rat si Sergiu Duma au luat note sub 7, astfel ca nu vor putea face parte pe viitor din locul divizionar C. Inaintea acestui examen, lotul celor sapte arbitri divizionari din Salaj arata astfel: Ioan Onicas si Paul Unimatan (ambii in Liga I), Gabriel Barjac si Tunyogy Ferencz (ambii asistenti in Liga a II-a), Ciprian Demian, Vasile Rodina si Andrei Filip (toti in Liga a III-a).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »