Tragere la sorţi cu ghinion pentru HC Zalău

Dacă în optimile de finală a avut parte de un adversar facil, CSM Slatina, în faţa căruia Gheorghe Tadici şi-a permis să utilizeze jucătoarele de rezervă, Handbal Club Zalău va întâlni în sferturile de finală ale Cupei României cea mai bună echipă din Liga Naţională. Echipa zălăuană va întâlni CSM Bucureşti, formaţie ce evoluează în grupele principale ale Ligii Campionilor, cu şanse mari la calificarea în sferturile de finală.
„Ar fi absurd să spunem că avem şanse la calificarea în semifinale. Din punct de vedere al deplasării, este mai bine decât un meci la Roman sau la Brăila, fiindcă vom merge cu avionul, în ziua meciului, iar seara ne vom întoarce la Zalău. Voi deplasa cel mult zece jucătoare şi probabil vom juca în aceeaşi formulă cu care am început şi partida cu Slatina. Este păcat că nu poţi să-ţi aperi şansele într-o dispută tur-retur sau cel puţin într-un meci disputat pe teren neutru. Şi Slatina a parcurs peste 400 de kilometri pentru a juca un meci cu noi în Cupa României. Probabil, dacă ar fi fost o „dublă”, CSM Slatina ar fi venit cu toată echipa la Zalău”, a declarat Gheorghe Tadici.
Duelul dintre CSM Bucureşti şi HC Zalău se va juca într-o singură manşă, în data de 14 martie, la Bucureşti.
În celelalte trei partide din cadrul sferturilor de finală, se vor întâlni Dunărea Brăila – CSM Bistriţa, CSM Roman – Danubius Galaţi, iar Corona Braşov va înfrunta câştigătoarea dintre Rapid Bucureşti şi HCM Râmnicu Vâlcea, meci programat miercuri, de la ora 20:15, în Sala Rapid.

One Thought to “Tragere la sorţi cu ghinion pentru HC Zalău”

  1. Anonim

    O mare PORCARIE acest sistem,in care nu poti sa-ti aperi sansele in meciuri tur-retur in fata propriilor suporteri si sponsori,etc…. Sau macar joci un joc eliminatoriu ,dar pe teren neutru ! Zici FRHandbal si …tragi apa ! NULITATI !!!

Leave a Comment