Totul sau nimic

Magazin Salajean 11 februarie 2010 0

Totul sau nimic

Dupa ce au pierdut saptamana trecuta in Cehia cu scorul de 3 – 0, voleibalistii de la Remat sunt obligati sa nu piarda niciun set la Zalau, apoi sa-l castige si pe cel de aur pentru a se califica in sferturile de finala ale Challenge Cup

Azi, ora 18, Sala Sporturilor din Zalau

CS Remat Zalau – Dukla Liberec

*meciul va fi transmis in direct de postul de televiziune TVR 2

Remat Zalau, singura echipa masculina romaneasca de volei ramasa in cupele europene, va avea de trecut un examen destul de dificil in aceasta seara pentru a obtine calificarea in sferturile de finala ale Cupei Challenge. Dupa ce a pierdut cu scorul de 3 – 0 saptamana trecuta in Cehia, gruparea de la poalele Mesesului este obligata sa nu piarda niciun set la Zalau, dupa care sa castige si setul de aur, care se va juca numai pana la 15. Antrenorul secund, Aurel Vlaicu, este constient ca va fi foarte greu ca Rematul sa obtina calificarea, insa crede in sansele echipei.

Cehii au o echipa foarte buna care nu practica un joc foarte spectaculos, dar e bine asezata in teren. Au jucatori cu experienta, insa noi credem in sansele noastre si trebuie sa ne jucam sansa pana la capat. Sanse sunt egale, 50 – 50. Scorul pe seturi in mansa tur dintre Dukla Liberec si Remat Zalau a fost 25 – 20, 25 – 14 si 26 – 24, meciul durand o ora si 21 de minute.

Indiferent de rezultatul final al meciului de azi, Rematul va parasi cu capul sus cupele europene, avand in vedere ca, dupa o calificare venita dupa zece ani de asteptare, a eliminat doua echipe. Meciul de la Zalau va fi oficiat de cuplul format din Isajlovic Sinisa (Austria) si Adler Laszlo (Ungaria), iar observator va fi romanul Viorel Manole. Singura incertitudine din lotul zalauan ramane Alecsandar Ljubici, care este accidentat. Avand in vedere ca Rematul joaca azi in cupele europene, partida din campionat de la Dej, cu Unirea din localitate, programata initial sambata, a fost amanata pentru marti, la ora 17:30.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »