Tomis Constanţa transferă de la campioana Remat Zalău

Marius Morar 23 iulie 2012 0
Tomis Constanţa transferă de la campioana Remat Zalău

Clubul de la malul mării i-a transferat pe foştii jucători ai Rematului, Dan Borota şi Andrei Laza, dar şi pe Sergiu Stancu, care a evoluat ultima dată în Belgia

Devenit dublu campion naţional în ultimele două sezoane cu Remat Zalău, centrul băimărean Andrei Laza şi-a încheiat conturile în această vară cu echipa campioană, după ce conducerea clubului l-a anunţat că nu mai face parte din lotul cu care se va ataca al patrulea titlu de campioană. Laza a ajuns zilele trecute la o înţelegere chiar cu rivala Tomis Constanţa, fiind vorba de o revenire la clubul constăţean, la care a mai evoluat în returul sezonului 2009 – 2010.
Tot dublu campion naţional cu Remat Zalău a devenit şi extrema Dan Borota, care după două sezoane la formaţia zălăuană, 2009 – 2010 şi 2010 – 2011, a evoluat în sezonul trecut la Explorări Baia Mare.
La Tomis Constanţa a ajuns şi Sergiu Stancu, voleibalist ce a evoluat în sezonul trecut la formaţia belgiană Knack Randstad Roeselare (locul 4), după cinci ani în care a jucat pentru echipe din Franţa, Italia, Grecia şi Spania.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »