Tolea Ciumac, invitatul special la Gala K1 de la Zalau

Magazin Salajean 12 ianuarie 2011 0

Tolea Ciumac, invitatul special la Gala K1 de la Zalau

Asa cum va informam, in exclusivitate, saptamana trecuta, Zalaul va gazdui la finalul saptamanii viitoare, in premiera, o Gala de K1, la care vor fi prezenti si sportivi bine cunoscuti, practicanti de K1. Invitatul special va fi Anatolie Ciumac, cunoscut sub numele de Tolea Ciumac. Uriasul basarabean, care a devenit unul dintre cei mai buni practicanti de kick-box din Romania trebuia sa lupte la gala de la Zalau impotriva lui Bogdan Magurean, insa, din cauza unei interventii chirurgicale la genunchi, Tolea este nevoit sa stea departe de ring cateva luni. Totusi, el va fi prezent vinerea viitoare in Sala Sporturilor din Zalau, iar Bogdan Magurean ne-a dat asigurari ca la urmatoarea gala va lupta alaturi de Tolea.

Tolea Ciumac va fi prezent la Gala de la Zalau, ca lumea sa nu creada ca sunt doar vorbe. Chiar daca acum meciul nu poate avea loc, le promit zalauanilor ca la urmatoarea gala pe care o vom organiza voi urca cu el in ring. Nu vrem sa ne facem reclama cu minciuni, ci cu fapte, a afirmat Magurean, care este si organizatorul acestei gale, impreuna cu Gringo Mandache si Florin Ciurbe alias Turbo. Magureanu va avea, totusi, un adversar pe masura, pe Claudiu Florescu, un sportiv de 1,84 metri si 160 de kilograme, care a luptat in diferite gale de K1, printre adversarii sai numarandu-se Stefan Leko, Todd Medina si chiar Tolea Ciumac.

Pe langa Magureanu, la gala de la Zalau vor mai lupta cinci zalauani: Florin Ciurbe alias Turbo, Adrian Sauca, Dacian, Gringo Mandache si Cristian Macai, insa va fi prezent alaturi de acestia si un luptator clujean, Dafinel. In total, vor avea loc opt meciuri atat de MMA, cat si de K1, Bogdan Magureanu urmand sa sustina doua meciuri. Nu vrem sa dezamagim pe nimeni. Vrem sa fie o gala cat mai reusita si sa facem spectacol. Nu putem sti ce se va intampla in ring, dar promitem ca vom da tot ce-i mai bun, a mai declarat Magureanu, care intentioneaza sa organizeze si alte gale de K1 la Zalau daca va avea sustinere din partea salajenilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »