Timp bun, clasare ce lasa de dorit

Magazin Salajean 24 februarie 2009 0

Timp bun, clasare ce lasa de dorit

Chiar daca echipa Romaniei s-a clasat pe ultimul loc la ekidenul de la Yokohama, antrenorul Mirel Seisanu este multumit de timpul pe care l-a inregistrat Paula Todoran

Atleta legitimata la Clubul Sportiv Municipal Armatura Zalau, Paula Todoran, a participat la finele saptamanii trecute la ekidenul de la Yokohama (Japonia), concurs la care a fost prezenta pentru a sasea oara, insa la ultimele doua editii a absentat. S-a alergat sub forma de stafeta, fiind doua curse a cate cinci kilometri, doua a cate 6 kilometri si doua a cate 10 kilometri. Campioana olimpica, Consantina Dita Tomescu, a alergat pe primul stagiu (5.000 metri), aceasta facand schimbul de stafete cu Paula Todoran, care a alergat prima din cele doua curse de 10.000 de metri. Timpul inregistrat de atleta zalauanca a fost de 43 de minute si 16 secunde, cu doua minute si 11 secunde mai putin decat sportiva care a ajuns prima la schimbul de stafete, japoneza Yuri Kano (32:05). Antrenorul acesteia, Mirel Seisanu, a precizat ca este multumit de timpul inregistrat de sportiva sa. Avand in vedere ca este prima sa cursa din acest an, timpul este destul de bun.

Sunt multumit de timpul Paulei, insa componenta echipei se stia de la inceput ca este subtire, a afirmat antrenorul Paulei. In proba pe echipe, nationala tarii noastre s-a clasat pe locul 13 din tot atatea tari participante. Trebuie insa mentionat ca, in afara de Constantina Dita Tomescu si Paula Todoran, celelalte componente ale echipei nationale s-au aflat la prima participare la un ekiden. Sportiva de la CSM Armatura Zalau va reveni in aceasta noapte in orasul de la poalele Mesesului, urmand sa-si continue pregatirea pe plan local pentru selectia la Campionatele Balcanice de cros, ce va avea loc in 4 martie, la Baile Felix.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »