Tiberiu Marc vede echipa zalauana favorita in dubla cu CSM Bucuresti

Magazin Salajean 28 decembrie 2011 0

Tiberiu Marc vede echipa zalauana favorita in dubla cu CSM BucurestiHandbal Club Zalau si CSM Bucuresti se vor duela de trei ori in decurs de o luna, o data in campionat si de doua ori in 16-imile Cupei EHF. Prima intalnire este programata in data de 14 ianuarie, cand va avea loc etapa cu numarul IX din cadrul Ligii Nationale de handbal feminin.

Conducerea clubului zalauan intentioneaza insa sa joace in devans partida din cadrul etapei a IX-a. Am propus echipei CSM Bucuresti sa jucam in devans, in 10 ianuarie, avand in vedere ca in perioada 14 – 28 ianuarie sunt programate cinci meciuri. E prea mult sa joci cinci meciuri in doar 14 zile, mai ales ca vom face si doua deplasari lungi, la Bacau si la Craiova, consi-dera managerul Gheorghe Tadici.

Dubla din cupele europene este programata in 4/5 februarie, respectiv 11/12 februarie, iar presedintele Tiberiu Marc considera ca formatia pe care o conduce are prima sansa la calificare. Pentru noi a fost o tragere la sorti confortabila din punct de vedere financiar si accesibila din punct de vedere sportiv. In mod normal nu ar trebui sa avem probleme in ceea ce priveste calificarea in faza urmatoare a competitiei. Etapa din campionat precede meciurile din cupele europene si o sa putem verifica mai bine potentialul echipei, a precizat presedintele echipei HC Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »