Tiberiu Marc, presedinte HC Zalau: Solutia pentru inlocuirea Mirelei Nichita poate fi in cadrul lotului sau in afara acestuia

Magazin Salajean 23 mai 2012 0

Tiberiu Marc, presedinte HC Zalau: Solutia pentru inlocuirea Mirelei Nichita poate fi in cadrul lotului sau in afara acestuia La cateva zile de la declaratia managerului Gheorghe Tadici, potrivit careia locul portarului Mirela Nichita nu va fi luat de fostele componente ale Silcotubului, Talida Tolnai si Tereza Paslaru, presedintele clubului, Tiberiu Marc, a afirmat ieri ca solutia pentru postul de portar poate fi atat din cadrul actualului lot, cat si din afara acestuia. Abia dupa ultimul meci de campionat voi face o analiza impreuna cu Comitetul Director a modului in care s-au realizat obiectivele. Vom fixa obiectivele pentru urmatorul ciclu de patru ani si ne vom decide in privinta lotului, raportandu-ne, bineinteles, la obiectivele pe care le vom fixa. Vreau sa amintesc faptul ca in lot sunt cateva jucatoare tinere, care au un potential de crestere, in pregatirea carora am investit si care cred ca doresc sa se afirme. Aceasta inseamna ca vom avea o crestere valorica, lasandu-le pe aceste jucatoare sa joace cat mai mult. Daca ele pot face fata lotului national de tineret, vor trebui sa-si dovedeasca valoarea si in Liga Nationala. Plecarea Mirelei Nichita impune cautarea unei solutii. Solutia poate fi in cadrul lotului sau in afara acestuia. N-am decis inca cum vom proceda cu postul de portar. Nu-i mai putin adevarat ca este o perioada in care foarte multe jucatoare libere de contract sunt in cautarea unei echipe si a unui contract cat mai avantajos. Din punct de vedere al ofertei, momentul este bun, din punct de vedere financiar, nu, a afirmat Tiberiu Marc.

La fel ca managerul Gheorghe Tadici, si presedintele clubului zalauan a precizat ca amanarea meciului cu Dunarea Braila da peste cap calculele clubului, in special din punct de vedere financiar. Amanarea meciului din ultima etapa ne face sa prelungim perioada de pregatire, care inseamna costuri suplimentare. Inseamna sa motivam si sa tinem lotul in forma dupa un an competitional foarte greu, in care s-a acumulat multa oboseala fizica si nervoasa. Tiberiu Marc spera ca Federatia Romana de Handbal sa anunte in cel mai scurt timp data jocului cu Braila, ca fetele sa se poate pregati cat mai bine pentru acel meci. Cel mai important lucru este motivarea, avand in vedere faptul ca este un meci de locul 3, iar incertitudinea este un element care afecteaza motivarea. Prin urmare, ne dorim sa aflam cat mai repede cand se joaca, pentru a putea pregati jocul in cele mai bune conditii. Sper ca cele doua jucatoare de la lotul national sa vina intr-o stare fizica si cu un moral bun si sa ne ajute in atingerea obiectivului: victorie si locul 3, a incheiat presedintele clubului HC Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »