Tiberiu Marc, preşedinte HC Zalău: „La finalul sezonului, probabil o parte dintre jucătoare vor avea alte opţiuni”

HC Zalău a urcat pe locul patru în clasamentul Ligii Naţionale de handbal feminin, după victoria la şapte goluri (34 – 27) în faţa formaţiei SCM Craiova. Gruparea de la poalele Meseşului mai are nevoie de o victorie, în ultima etapă cu Brăila, pentru a termina pe un loc de cupă europeană, cu condiţia ca Oltchimul să învingă formaţia brăileană, în penultima etapă.

„Ultimele trei meciuri, incluzându-l şi pe cel de azi (duminică, n.r.) cu Craiova, apoi cel de la Cluj şi cel de acasă, cu Brăila, sunt importante pentru configuraţia finală a clasamentului. Aveam nevoie de această victorie şi vom încerca să obţine cât mai mult şi din partida de la Cluj, apoi să câştigăm meciul din ultima etapă, cu Brăila. Azi a fost un meci în care antrenorul a folosit tot lotul, iar jucătoarele care au evoluat mai puţin în celelalte meciuri au putut evolua. Este o victorie care nu poate fi pusă sub semnul întrebării, chiar dacă, la început, a fost un echilibru. Vom încerca să obţinem în ultimele două partide punctele necesare pentru a putea evolua din nou în cupele europene. Le mulţumesc celor care au fost prezenţi la sală, într-o duminică în care au existat şi alte variante pentru petrecerea timpului liber”, a declarat Tiberiu Marc, la finalul partidei de duminică.
Preşedintele clubului zălăuan şi al Consiliului Judeţean Sălaj a vorbit şi despre viitorul echipei. „Suntem într-o perioadă de reconstrucţie, aşa cum am mai spus. La finalul sezonului, probabil o parte dintre jucătoare vor avea alte opţiuni, dar este prea devreme să discutăm despre acest subiect. Trebuie însă să ne gândim şi la următorul sezon, fiindcă ne dorim o creştere în valoare de la an, la an, iar vârful de formă să fie în doi, maximum trei ani”.

Leave a Comment