Tiberiu Marc, presedinte HC Zalau: Imi doresc o victorie la Braila

Magazin Salajean 1 iunie 2012 0

Tiberiu Marc, presedinte HC Zalau: Imi doresc o victorie la BrailaPresedintele clubului HC Zalau si al Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, impreuna cu managerul Gheorghe Tadici, au organizat miercuri o conferinta de presa, in care au facut o scurta analiza a sezonului 20011 – 2012. Ambii s-au declarat multumiti de rezultatele obtinute atat in acest sezon, cat si in anii anteriori, fiind de parere ca jucarea finalei Cupei EHF ramane un rezultat deosebit pentru club. Suntem pe cale de a incheia sezonul competitional 2011 – 2012, urmand sa mai jucam meciul restanta cu Dunarea Braila. Toti ne-am fi dorit mai mult, dar de cele mai multe ori in performanta depinzi si de anumiti factori, unii obiectivi, altii subiectivi, iar cei din a doua categorie se dovedesc a fi foarte periculosi. Ne-am dorit la fiecare meci o evolutie cat mai buna, dar nu tot timpul am reusit ceea ce ne-am dorit. Uneori te confrunti cu o serie de probleme pe care nu poti sa le controlezi, cum ar fi accidentarile, tineretea lotului echipei noastre, greseli tehnice si tactice, adversari mai valorosi si, nu in ultimul rand, cluburi cu bugete chiar de cinci, sase ori mai mari. Parerea mea e ca am reusit sa jucam de la egal la egal cu toate echipele, dovada fiind si clasamentul, a declarat managerul Gheorghe Tadici, care s-a aratat satisfacut de faptul ca HC Zalau are cea mai buna aparare din Liga Nationala. Avem o satisfactie mare pentru faptul ca suntem singura echipa care are sub 600 de goluri primite. Ce ne-a costat au fost cele cinci egaluri. Patru puteau fi evitate. A fost acel meci nefericit cu Braila, care a dus la suspendarea mea, ceea ce a coincis cu trei rezultate de egalitate. Impreuna cu Consiliul Director, cu domnul presedinte al clubului, Tiberiu Marc, care este si presedintele Consiliului Judetean Salaj, institutie fara aportul careia nu am fi realizat ceea ce ne-am propus in acesti ani, am stabilit un proiect care a avut ca finalitate o participare in cupele europene, iar in acest an am reusit chiar un rezutat deosebit, prin jucarea finalei Cupei EHF, a mai precizat tehnicianul zalauan.

Presedintele Tiberiu Marc nu ascuns faptul ca isi doreste o victorie in meciul de la Braila, ceea ce ar insemna ca HC Zalau sa termine pe podium actuala editie a Ligii Nationale. Incheiem o planificare pe care am inceput-o in urma cu trei ani si jumatate. Imi doresc o victorie la Braila, care ne-ar putea duce pe podium, dar indiferent de rezultat pot spune ca obiectivele fixate au fost realizate nu neaparat pentru noi, ca finantatori, ci pentru iubitorii sportului din Salaj, care ani la rand au fost obisnuiti cu handbalul la cel mai inalt nivel de performanta. Au fost obisnuiti sa vada echipe mari din Europa jucand la Zalau, cu titluri de campioana si vicecampioana nationala si cu cupe europene. Finala din acest an cred ca le-au adus din nou o bucurie deosebita. Pacat ca nu am reusit si o victorie, insa am avut in fata un adversar care este si scheletul echipei nationale a Rusiei. Dupa ultima etapa vom evalua situatia lotului si sa ne facem o strategie pe urmatorii patru ani. Avem in acest moment un lot care s-a consolidat in timp. Sunt cateva jucatoare cu experienta, dar si multe jucatoare tinere, care evolueaza si la echipa nationala de tineret si de la care eu astept multe. Bugetul clubului nu va creste in mod spectaculos. Ne dorim o imbunatatire a situatiei economice si o disponibilitate din partea unor finantatori. Deocamdata nu avem semnale in acest sens, care sa ne permita sa ne gandim la o crestere spectaculoasa a bugetului. Cred ca strategia de a promova jucatoare tinere, din tara, este una corecta si sanatoasa, a afirmat Marc.

Obiectivele clubului pentru sezonul viitor se vor stabili in perioada 5 – 10 iulie, dupa revenirea echipei din vacanta.

Actionarii echipei HC Zalau: Consiliul Judetean Salaj, Primaria si Consiliul Local Zalau, Inserco. Colaboratori: Vidalis Holding, Ady Com, Centogroup, Brilliant Plaza, Hanul Drumetilor, Total AS, Salvosan Ciobanca, Accent, SC SCT Invest SRL, Magazin Salajean.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »