Tiberiu Marc, despre meciul de la Mertz: „N-am avut o apărare fermă şi am greşit mult în atac”

HC Zalău a suferit duminică seara, în Franţa o înfrângere care greu va putea fi digerată de toţi iubitorii handbalului din Sălaj. Handbalistele pregătite de Gheorghe Tadici au pierdut cu scorul de 15 – 34 meciul tur din cadrul semifinalei Cupei EHF.

Preşedintele clubului şi al Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc, consideră că jucătoarele nu au respectat tactica de joc pregătită de antrenorul Gheorghe Tadici. „Un scor sever, cauzat, pe de o parte, jocului foarte bun şi valorii lotului echipei gazde, dar şi atmosferei din Arena Sporturilor din Metz. În acelaşi timp, echipa noastră n-a reuşit să se mobilizeze suficient şi să respecte tactica de joc pregătită înaintea întâlnirii. N-am avut o apărarea fermă şi am greşit destul de mult în atac, iar jucătoarele de la Metz ne-au sancţionat de fiecare dată, a declarat Marc.
Partida retur dintre HC Zalău şi Metz Handball este programată duminică, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Zalău.

7 Thoughts to “Tiberiu Marc, despre meciul de la Mertz: „N-am avut o apărare fermă şi am greşit mult în atac””

  1. mutule de Marc, tu fa dracu administratie si infrastructura, lasa handbalu ca se descurca tadici
    ca nu te-o ales lumea manager de handbal azi vara!

  2. qwerty

    dupa meciul de la metz eu zic sa le maresti bugetul. ca locul 4 in campionat si infrangeri rusioane in cupe merita buget mult marit ca sa aiba tadici ce „sifona” din el.

  3. Cunascator

    Analiza succinta dar precisa si corecta facuta de Marc. Ce sa astepti de la niste romancute , blazate , pt care diferenta nu conteaza ca e 1-4-8 sau 18 goluri ? Ele nu au obligatii, decat de a incasa banii..

  4. Anonim

    Pai si atunci stimabile presesedinte si „presedinte” de ce le mai platiti?! Sau tineti mortis la cota parte ca va revine din drepturile lor ?

  5. Anonim

    Pai si atunci stimabile presesedinte si „presedinte” de ce le mai platiti?! Sau tineti mortis la cota parte care va revine din drepturile lor ?

  6. @pt qweryi si anonimi de mai jos.

    Invidiosilor ! vedeti ca ceasta echipa a facut publicitate acestui colt de lume , judetului si orasului cat toate fabricutele din judet la un loc . Unde se mai aduna atat lume ca la handbal ? Nicaeri in acest judet, nici macar la stadion . Si atunci ??? Merita ! felicitari Dlui Marc pt implicare, voi invidiosii la ….ghena de gunoi . adica cei de mai jos , anonimi de profesie…

  7. qwerty

    da…ne-a facut publicitate negativa…cine a mai pierdut la 19 goluri? lumea vinae la sala sa vada gagicile si showurile lui tadici. si slugilor lui tadici care posteaza aici va rugam sa scrieti ode marelui antrenor. marc nu se pricepe…e la fel ca si capalnasiu…condus de altii. spor.

Leave a Comment