Terra Zalau – la patru ani de la infiintare

Magazin Salajean 18 decembrie 2009 0

Terra Zalau - la patru ani de la infiintareInfiintat in urma cu patru ani, clubul avea sa poarte denumirea de CS Favorit Zalau, denumire sub care a continuat sa ramana pana in acest an, cand presedintele clubului, Remus Clitan a infiintat o noua Asociatie Sportiva, careia i-a dat denumirea de Terra Kid Zalau.

Ca disciplina de baza, clubul porneste de la sectia de karate traditionala, insa tot in cadrul acestui club mai exista o sectie de alpinism si sectii ecvestre. Cu ajutorul presedintelui Remus Clitan, a celor doi vicepresedinti, Simona Clitan si Szeri Jozsef, dar si prin rezultatele obtinute, in special de sportivii Calin Marincas, Iulia Clitan, Szeri Roberta si George Trifan, CS Terra Zalau a ajuns sa fie cunoscut repede atat pe plan national cat si international.

Antrenorul sectiei de karate, Calin Marincas (centura neagra – 1DAN) a obtinut pana in prezent un numar de 83 de medalii atat pe plan national, cat si european si mondial, fiind multiplu campion national, european si mondial.

De doua ori a fost desemnat cel mai bun sportiv din Salaj, in 2007 si 2008. Cu rezultate deosebite vin din urma Iulia Clitan (centura neagra), Marc Crecan (centura neagra), Laszlo Kengyel (centura neagra), Septimiu Pausan (centura neagra), Sergiu Pausan (centura neagra), Szeri Roberta (centura verde), Pall Brigitta (centura verde), Trifan George (centura albastra), Sorin Blaj (centura albastra) si Dan Poptelecan (centura albastra).

Evolutii deosebite au avut in decursul celor patru ani si sportivii: Alexandru Luput (centura neagra), Madalina Pocol (centura neagra), Abel Crecan (centura verde), Kocsis Norbert (centura portocalie) si Kocsis Csaba (centura maro) – parinte colaborator si sportiv. Alpinismul este un sport care are din ce in ce mai multi practicanti in judetul nostru, iar in acest an doi tineri tocmai din Zalau au escaladat cea mai inalta forma de relief din Europa de Vest, Varful Mont Blanc (4.810 m).

Mosul a ajuns si la karateka de la CS Terra

Daca luni seara, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau, copiii de la CS Viitorul Zalau au fost rasplatiti cu cate un cadou din partea mosului, pentru rezultatele obtinute in decursul anului, miercuri seara a venit randul sportivilor de la CS Terra Zalau sa primeasca cadouri din partea mosului.

Astfel, la finalul ultimului antrenament din acest an, mosul le-a oferit tuturor copiiilor din cadrul clubului cate o diploma de merit si cate o punga cu cadouri, iar persoanelor din conducere cate o diploma de merit.

Dupa antrenamentul de miercuri, karateka de la CS Terra Zalau au intrat in vacanta, urmatorul antrenament fiind programat in data de 4 ianuarie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »