Terra Kid Zalau, locul trei la Cupa Romaniei

Magazin Salajean 20 septembrie 2011 0

Terra Kid Zalau, locul trei la Cupa Romaniei

Sportivii de la Clubul Sportiv Terra Kid Zalau au facut o figura frumoasa la cea de-a XX-a editie a Cupei Romaniei la karate traditional, competitie desfasurata la finalul saptamanii trecute, la Complexul Olimpic de la Izvorani.

Clubul condus de presedintele Remus Clitan s-a clasat pe locul trei in proba pe echipe, fiind depasit de CSM Ploiesti si Roxi Dojo Bucuresti, lasand in spate cluburi cu traditie din Iasi, Oradea, Braila si Galati.

Delegatia zalauana a fost compusa din sportivii: Iulia Clitan, Marc Crecan, Dan Poptelecan, George Trifan, Szeri Roberta, Kengyel Laszlo si Florin Barbus, condusi de presedintele Remus Clitan si de sensei Pavel Vancea, de la UAMT Oradea.

Iulia Clitan a urcat de trei ori pe podium, ocupand locul 2 la kumite si enbu-mixt si locul 3 la fukugo. Crecan Marc s-a clasat pe primul loc la fukugo, kumite individual si kumite echipe, pe pozitia a II-a la kata echipe, enbu masculin si enbu mixt si pe pozitia a III-a la kata individual.

Dan Poptelecan a urcat si el de patru ori pe podium, ocupand locul 1 la enbu mixt, locul 2 la kata echipe si enbu masculin si locul 3 la kumite individual. George Trifan s-a clasat pe locul secund la kata echipe si enbu mixt, in timp ce la kata individual s-a clasat pe pozitia a V-a.

Szeri Roberta a obtinut un loc 1 la embu mixt si trei locuri 2 la fukugo, kumite individual si kata individual.

Kengyel Laszlo s-a clasat pe primul loc la kumite echipe, pe locul doi la enbu masculin, pe pozitia a III-a la fukugo, iar la kata individual s-a clasat pe locul 4.

Florin Barbus a urcat pe podium in proba de kumite echipe, unde i-a avut ca parteneri pe Marc Crecan si Kengyel Laszlo.

La final, sportivii de la CS Terra Kid Zalau au acumulat 657 de puncte.Copiii s-au comportat foarte bine, mai ales ca a fost prima lor competitie din noul sezon. Sincer, nu ma asteptam la rezultate atat de bune. Cred ca daca il aveam si pe Calin in echipa am fi terminat competitia chiar pe locul doi, ne-a precizat presedintele Remus Clitan, care a dorit sa multumeasca atat Primariei Zalau pentru sprijinul financiar acordat, cat si doamnei Bianca Ardelean, pentru asigurarea asistentei medicale.

n pagina realizata de Marius MORAR

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »