Teren de minifotbal la Cehu Silvaniei

Magazin Salajean 26 mai 2011 0

Teren de minifotbal la Cehu Silvaniei

La finalul săptămânii trecute a avut loc inaugurarea terenului de minifotbal cu gazon sintetic din cadrul Stadionului oraşului Cehu Silvaniei, eveniment sărbătorit alături de momente artistice, sportive şi de modă.

În urma contribuţiei companiilor locale şi a locuitorilor, s-a înfiinţat Asociatia Sportivă Cesilva prin care locuitorii oraşului au acces la folosirea acestui teren. Încadrat într-un peisaj deosebit, fiind o zonă înconjurată de pădure, orăşenii au ocazia să îşi petreacă timpul liber într-un mediu sănătos şi amenajat în cele mai bune condiţii.

Alături de contribuţia intreprinderilor din oraş, Primăria oraşului a fost prezentă în susţinerea acestui eveniment şi a viitoarelor proiecte – construirea unui ştrand cât şi aducerea de îmbunătăţiri permanente stadionului oraşului.

Ca acest eveniment să fie cât mai bine marcat, organizatorii au pregătit premii pentru câştigatorii concursurilor de sport şi a prezentării de modă, iar invitaţi speciali au fost formaţia Hi-Q şi echipa de dans Free Dance.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »