Tenismenii zalauani au dezamagit la Nationale

Magazin Salajean 5 octombrie 2011 0

Tenismenii zalauani au dezamagit la Nationale

Desi porneau cu sanse reale la castigarea a doua medalii, tenismenii zalauani, Andrada Vincze si Alin Ciupe, au avut o evolutie sub asteptari la Campionatele Nationale de tenis de masa, individuale, rezervate tineretului si desfasurate la sfarsitul saptamanii trecute, la Buzau. Cei doi sportivi pregatiti de Victor Puie, care puncteaza pentru CSM Zalau la individual, au ocupat doar locul cinci la finalul competitiei. Andrada Vincze, care la echipe evolueaza pentru un club din Franta, s-a clasat pe pozitia a V-a atat la simplu, cat si la dublu, unde a avut-o ca partenera de concurs pe Irina Ciobanu, de la Slatina. La simplu, Andrada a avut o evolutie destul de slaba, iar la dublu, Ciobanu a evoluat usor accidentata, lucru ce a contat destul de mult, a declarat antrenorul Victor Puie.

Alin Ciupe, care la echipe evolueaza pentru un club din Ungaria, s-a clasat pe locul cinci la dublu, unde l-a avut ca partener de concurs pe bistriteanul Mihai Sargu, iar la simplu a ajuns pana in primii 16 pe tabloul principal. La dublu insa, Ciupe si Sargu au fost foarte aproape de medalie, conducand cu 10 – 8 in setul decisiv. S-a facut 10 – 9, scor la care, cei doi au minge inalta pe atac, trimisa insa in aut.

Surpriza era sa vina chiar din partea juniorului Andrei Margin, insa l-a dublu a pierdut in setul decisiv alaturi de bistriteanul Alexandru Mircea. Ne asteptam la doua medalii din partea Andradei, insa, din pacate, nu ne-a mers nimic la acest concurs. Am avut si mult ghinion. Suntem dezamagiti, insa asa a fost sa fie de aceasta data, a mai precizat antrenorul sectiei de tenis de masa de la CSM Zalau.

Urmatoarea competitie importanta pentru tenismenii zalauani este programata la finele acestei luni, la Bistrita, Campionatele Nationale rezervate copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 10 ani atat la individual, cat si pe echipe.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »