Tenismenii veterani s-au intrecut la Cupa Municipiului Zalau

Magazin Salajean 7 septembrie 2011 0

Tenismenii veterani s-au intrecut la Cupa Municipiului Zalau

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc la baza de tenis a Primariei Zalau, cea de-a III-a editie a Cupei Municipiului Zalau la tenis de camp. Competitia a fost rezervata veteranilor si s-a desfasurat la opt categorii de varsta: +35 de ani, +45, +50, +55, +60 la simplu, +50 si -50 la dublu si open feminin, printre participanti aflandu-se si tenismeni care au evoluat in echipa de Cupa Davis a Romaniei.

In total au fost prezenti peste 50 de participanti din Suceava, Baia Mare, Oradea, Turda, Cluj, Targu Mures, Reghin si Salaj, din care peste 20 de participanti au fost numai din Zalau.

Dintre tenismenii salajeni, cele mai bune rezultate la simplu au fost obtinute de: Dan Ruzici – locul III la categoria +35 de ani, Dumitru Rus, care a ajuns pana in sferturi la categoria +45 kg, Ioan Hodrea, care s-a clasat pe pozitia a II-a la categoria +50 de ani, Dan Florian, care a fost eliminat in sferturile de finala la categoria +55 de ani si Horvath Gheorghe, care s-a clasat pe locul trei la categoria +60 de ani.

In proba de dublu, cuplul format din Dan Ruzici si Costel Rus s-au clasat pe locul trei la categoria -50 de ani, acelasi loc fiind ocupat si de cuplul format din Ioan Hodrea si Dan Florian la categoria +50 de ani.

Categoria open feminin a fost castigata de zalauanca Gabriela Carp, cea de-a doua reprezentanta a Zalaului la aceasta categorie fiind Mihaela Covaci.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »