Tenismenii de la CSM Zalău, la un pas de Superliga Naţională

Dacă anul trecut, tenismenii de la CSM Zalău au ratat promovarea în Superliga Naţională, după ce au pierdut cu 1 – 5 partida tur, cu CSM Buzău, iar la Zalău au câştigat doar cu 5 – 4, în acest an, CSM Zalău are şanse mari de a reveni pe prima scenă a tenisului românesc.

Sportivii antrenaţi de Victor Puie au susţinut la finalul săptămânii trecute manşa tur din semifinalele Diviziei A, câştigând cu 5 – 4 duelul din deplasare, cu CSM Cluj. Dan Fărcaş şi Lucian Trif au obţinut câte două victorii, iar Alin Ciupe a câştigat un meci.
„E bine că am câştigat primul duel din semifinală, dar va fi foarte greu returul. Semifinala nu este încă jucată, chiar dacă ne-am impus la Cluj. Am avut 4 – 1 la un moment dat şi puteam câştiga cu 5 – 2, iar la acest scor altfel ar fi fost datele problemei. Din păcate, ne-am impus cu 5 – 4, iar la acest scor va trebui să tratăm cu maximă seriozitate şi meciul retur”, ne-a declarat antrenorul Victor Puie.
În cealaltă semifinală, CS Mioveni a învins în prima manşă, cu scorul de 5 – 1, LPS Constanţa şi, foarte probabil, va accede în finală.
Dacă se va califica în finala Diviziei A, indiferent de rezultat, CSM Zalău va promova în Superliga Naţională de tenis de masă.
Partida retur dintre CSM Zalău şi CSM Cluj este programată sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10, în Sala Sporturilor din Zalău.

Leave a Comment