Tenismena Kiraly Iris, pe podium la Circuitul National de la Sibiu

Magazin Salajean 24 aprilie 2012 0

Tenismena Kiraly Iris, pe podium la Circuitul National de la SibiuClubul Sportiv Municipal Zalau a avut doi reprezentanti la Circuitul National de tenis de camp, desfasurat saptamana trecuta, la Sibiu. Kiraly Iris si Alex Bretan sunt cei doi tenismeni de la CSM Zalau, pregatiti de antrenorul Constantin Carp, Iris inregistrand cele mai bune rezultate.

In primul meci, tenismena zalauana a dispus in doua seturi, 6 – 1, 6 – 1 de Maria Iacobescu, de la CS Metalul Salonta. Kiraly a dispus tot in doua seturi, in sferturile de finala, de Lavinia Savu, de la CSS Medias, scorul final fiind 6 – 3, 6 – 2. Cu acelasi scor a trecut in semifinale si de Andra Tudora, de la CS Tenis Club Ramnicu Valcea. Sportiva zalauana a ramas cu locul doi in proba de simplu, pierzand in doua seturi, 6 – 1, 6 – 1 finala cu Mihaela Marculescu, de la Tenis Club Enache Bucuresti.

In proba de dublu, Kiraly a facut pereche cu Selma Cadar, de la LPS CSS Constanta, cele doua terminand turneul de pozitia intai. In primul meci, cele doua au invins cu 7 – 5, 7 – 6 si 7 – 4 in tie-break cuplul format din Patricia Zeriu (CSM Timisoara) si Andreea Velcea (CS Sport 4 Fan Bucuresti). In finala a fost nevoie de un super tie-break, pentru a se stabili castigatoarea, avand in vedere ca scorul era egal dupa primele doua seturi, 3 – 6, 6 – 3. Kiraly si Cadar s-au impus insa cu 10 – 7 in super tie-break, castigand astfel locul intai la dublu.

Celalalt reprezentant al clubului zalauan, Alex Bretan, a ajuns pana in finala, in proba de dublu, avandu-l ca partener pe Alexandru Vitkov, de la CS AS Club Politehnica Bucuresti. Cei doi au trecut in primul tur de cu 4 – 6, 7 – 5, 10 – 2 de cuplul Radu Macovei (CS Pro AS Sibiu) si Laurentiu Mandocescu (CS Victoria). Bretan si Vitkov au ajuns in finala tot dupa un succes in trei seturi, 2 – 6, 6 – 3, 12 – 10, in fata cuplului Theodor Foia (ACS Performer Iasi) si Radu Taica (CS Winners TC Bucuresti). In finala, au pierdut insa in doua seturi, 2 – 6, 3 – 6, in fata cuplului constantean Palosi – Gima. La simplu, Alex Bretan a ajuns pana in sferturile de finala, unde a fost eliminat in trei seturi, 7 – 6, 6 – 0, 6 – 1 de Laurentiu Mandocescu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »