Tenismena Kiraly Iris, medaliata cu bronz la Nationale

Magazin Salajean 17 ianuarie 2012 0

Tenismena Kiraly Iris, medaliata cu bronz la NationaleClubul Sportiv Municipal Zalau a obtinut, la finele saptamanii trecute, prima medalie din acest an, prin tenis-mena Kiraly Iris. Sportiva pregatita de Constantin si Sergiu Carp a participat, saptamana trecuta, la Campionatul Natio-nal de tenis de camp, desfasurat la Bucu-resti. Kiraly Iris a participat la categoria 12 ani atat la individual, cat si la dublu, unde a avut-o ca partenera pe Selma Cadar, de la LPS – CSS Constanta.

La simplu, tenis-mena zalauana a ajuns pana in turul doi, dupa ce, in primul tur a trecut in doua seturi (6 – 0, 6 – 2) de Andreea Maria Dan-Patrascu, de la AS Tenis Club Bucuresti. In turul doi a intalnit-o pe Diana Alexandra Braga, de la Dinamo Bucuresti, in fata careia a pierdut in doua seturi, 6 – 4, 6 – 2, sportiva din Capitala ajungand pana in semifinalele competitiei.

Rezultatul a fost mai bun in proba de dublu, Kiraly Iris si Selma Cadar fiind medaliate cu bronz. Cele doua au trecut in primul meci in doua seturi, 6 – 3, 6 – 4 de cuplul Mara Pop (Tenis Club Dav&Sin Bucuresti) si Sabina Dadaciu (LPS-CSS Constanta). Tot in doua seturi, 6 – 2, 6 – 3 au dispus si de cuplul Bianca Butnariu-Gari si Raluca Gavrila, ambele de la CS Olimpia Bucuresti.

In semifinale au fost invinse insa de cuplul Ramona Chivu (LPS-CSS Constanta) si Mihaela Marculescu (Tenis Club Enache Bucuresti), cu scorul de 6 – 2, 6 – 2.

La finalul concursului au intrat insa in posesia medaliilor de bronz, dupa ce au castigat cu 6 – 7, 6 – 3, 10 – 6 de Gabriela Davidescu (CSS Ploiesti) si Vanessa Rauta (AS CS Politehnica Bucuresti).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »