Tenismena Kiraly Iris a castigat Cupa Unirii de la Focsani

Magazin Salajean 31 ianuarie 2012 0

Tenismena Kiraly Iris a castigat Cupa Unirii de la FocsaniMedaliata cu bronz in proba de dublu, la Campionatul National de tenis de camp desfasurat tot in aceasta luna, la Bucuresti, Kiraly Iris a facut o figura frumoasa si la Cupa Unirii din cadrul Circuitului National al Federatiei Romane de Tenis de Camp, competitie incheiata saptamana trecuta, la Focsani.

Sportiva legitimata la Clubul Sportiv Municipal din Zalau a evoluat la categoria 12 ani, castigand locul intai atat in proba de simplu, cat si la dublu, unde a avut-o ca partenera pe Selma Cadar, de la LPS-CSS Constanta.

La simplu, Kiraly Iris a dispus in primul meci de pe tabloul principal de Bianca Butnarium de la Politehnica Bucuresti, invingand-o in doua seturi, 6 – 2, 6 – 0. Tot in doua seturi a dispus in sferturile de finala, de Mirela Gandac, de la CSS Slobozia. Semifinala a pus-o fata-n fata cu Simona Crivei, de la CS Giglio Iasi, pe care a invins-o cu 6 – 2, 6 – 3. Sportiva de la CSM Zalau nu a cedat nici in ultimul act al competitiei, castigand in doua seturi si finala, 6 – 2, 7 – 5 in fata Gloriei Miu, de la CS Man Bucuresti.

La dublu, Kiraly si Cadar au fost nevoite sa castige trei meciuri pentru a obtine primul loc. In prima intalnire, cele doua tenismene au dispus cu scorul de 6 – 3, 6 – 3 de cuplul format din Alexandra Braga (Dinamo Bucuresti) si Ana Maria Obrejan (AMP Gold Bucuresti). Kiraly si Cadar au dispus tot in doua seturi si meciul din semifinale, in fata sportivelor Gabriela Davidescu (CSS Ploiesti) si Sabina Dadaciu (LPS CS Bucuresti). Scoru final a fost 6 – 4, 7 – 6, dupa ce s-au impus cu 7 – 3 in tie-break-ul setului doi.

Victoria din finala a fost mai clara, Kiraly si Cadar castigand cu 6 – 0, 6 – 1 meciul sustinut impotriva sportivelor Smaranda Corneanu (CS TC Oana) si Gloria Mihu (CS Mamaia IDU).

Tenismena de la CSM Zalau a castigat la finalul concursului o cupa, o diploma si o geanta pentru rachete de tenis.

Urmatoarea competitie pentru tenismena de la CSM Zalau este programata la Targu Ocna, la finalul lunii februarie, fiind tot un turneu inclus in Circuitul National al FRT.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »