Tenismena Andrada Vincze, la Mondialele din Germania

Magazin Salajean 28 martie 2012 0

Tenismena Andrada Vincze, la Mondialele din GermaniaEchipele nationale de seniori ale Romaniei se afla in aceste zile la Dortmund, unde are loc Campionatul Mondial de tenis de masa atat la feminin, cat si la masculin. Din lotul national de senioare face parte si tenismena de la CSM Zalau, Andrada Vincze, sportiva care a fost convocata in anii anteriori si la loturile nationale de cadete si junioare.

Nationala din care fac parte Samara Elizabeta, Daniela Dodean, Szocs Bernadette si Andrada Vincze a fost repartizata in Grupa A, alaturi de China, principala candidata la titlul mondial, Ungaria, Belarus, Ucraina si SUA. Echipa Romaniei, condusa de Viorel Filimon a castigat primele doua partide, 3 – 2 cu Ungaria si 3 – 1 cu SUA, iar ieri, de la ora 17 (ora Romaniei), fetele noastre au intalnit reprezentanta Belarusului. Cel mai greu meci al grupei, cel cu China, este programat azi, de la ora 11 (ora Romaniei), iar ultimul meci din faza grupelor este programat tot azi, de la ora 17, impotriva Ucrainei. Tenismena zalauana Andrada Vincze nu a evoluat in primele doua partide, insa sunt sanse mari sa joace in urmatoarele meciuri.

Pe tabloul principal de 16 echipe se vor califica primele patru echipe din fiecare grupa, in prima divizie valorica fiind patru serii a cate sase echipe.

Nationala masculina evolueaza in a doua divizie valorica, in Grupa E, alaturi de India, Nigeria, Canada, Norvegia si Finlanda. Tenismenii romani au castigat primele trei meciuri din grupa, 3 – 0 cu Canada si Norvegia si 3 – 1 cu Nigeria.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »