Tadici si Hutupan s-au impacat!

Magazin Salajean 9 iulie 2008 0

Tadici si Hutupan s-au impacat!

Apropierea Jocurilor Olimpice de la Beijing, acolo unde handbalul este singurul sport de echipa care reprezinta Romania, a dus la cea mai asteptata impacare din ultima vreme: cea dintre selectionerul Gheorghe Tadici si portarul Luminita Hutupan Dinu.

Eu si domnul Tadici ne-am impacat, avem o relatie absolut normala, intre noi nu este loc de ranchiuna. Am discutat impreuna, am lamurit ceea ce era de lamurit, iar acum totul este bine. Eu nu sunt o persoana ranchiunoasa, asa ca am gasit amandoi intelepciunea sa trecem peste tot ceea ce a fost si s-o luam de la capat, pentru binele nostru si pentru binele echipei, a spus Luminita Dinu.

Confirmarea mult asteptatei impacari a venit si de la Tadici: intre mine si Luminita exista acum o relatie normala, ca de la antrenor la jucatoare. De fapt, nici nu poate fi altfel, fiindca amandoi suntem profesionisti, deci ne comportam ca atare, a declarat tehnicianul, adaugand ca, din punctul sau de vedere, nici macar nu a existat vreun conflict intre persoana sa si handbalista.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »