Tadici se autoamendeaza

Magazin Salajean 24 octombrie 2007 0

Tadici se autoamendeaza

Putina lume cunoaste faptul ca selectionerul are o clauza in contractul cu federatia prin care plateste 250 de euro pentru fiecare cartonas galben primit pe banca nationalei tricolore

Antrenorul campioanei si al nationalei a incasat un rosu la finalul partidei cu Norvegia, care il va costa. Conform unui paragraf din contractul sau cu FRH, pentru fiecare cartonas galben primit in calitate de selectioner la un meci oficial, Tadici are de achitat 250 de euro. Si cum un rosu este evaluat ca doua galbene, Tadici va cotiza la FRF 500 de euro. Inainte sa dea sapte metri pentru Norvegia la ultima faza a meciului, arbitrii au eliminat-o pe Bradeanu gratuit. Apoi, la 25-25, Maier a scapat pe contraatac, a inscris, dar i s-a anulat golul fara a da sapte metri si eliminare. Ne-au tocat tot timpul. Si la Galca au mai fost trei situatii de sapte metri, doua dintre ele cu eliminare. Pe final, nu am mai rezistat, ca ne-au calcat in picioare munca. Arbitrii din Polonia si Danemarca mi-au dat dreptate, a explicat selectionerul nationalei.

Clauza pe care o are Tadici la nationala nu este valabila, insa, si la meciurile Oltchimului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »