Tadici schimbă radical faţa echipei naţionale

Marius Morar 23 ianuarie 2013 1
Tadici schimbă radical faţa echipei naţionale

Prima acţiune a echipei naţionale de handbal feminin din acest an are loc, în această perioadă, la Râmnicu Vâlcea, în cele patru zile de pregătire România urmând să susţină un meci amical împotriva Oltchimului.

Selecţionerul Gheorghe Tadici a convocat 18 jucătoare pentru acţiunea de la Vâlcea, lotul fiind schimbat în mare part faţă de cel care a evoluat la Campionatul European din Serbia, de la finalul anului trecut. Un lot foarte tânăr, nu mai puţin de trei din cele 18 handbaliste fiind sub 20 de ani.
Lotul convocat de Gheorghe Tadici: Smedescu (26 de ani), Nichita (27), Mureşan (21) – Cârstea (23), Molfea (25), Chiper (23), Burghel (23), Pintea (22), Tătar (23), Agrigoroaie (29), Băbeanu (24), Marin (24), Druţu (25), Perianu (18), Buceschi (19), Geiger (25), Varga (20) şi Pricopi (18). Cele trei jucătoare rămase în lot după Europeanul din Serbia sunt portarul Mihaela Smedescu, pivotul Crina Pintea şi interul Melinda Geiger.
Meciul dintre România şi Oltchim este programat miercuri, de la ora 18.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. marius 23 ianuarie 2013 at 08:57 - Reply

    TeGhe-ul stie ce face,doar sa fie lasat in pace ! Mai nou insa toti kkti cu ochi se afla in treaba sa-l critice ,tot felul de pacalici de aiurea ,ba chiar si din Zalau .

Lasa un Raspuns »