Tadici le arata obrazul celor de la Jolidon Cluj

Magazin Salajean 31 august 2010 0

Tadici le arata obrazul celor de la Jolidon Cluj

Desi initial se parea ca Universitatea Jolidon Cluj a castigat Cupa de Vara organizata la finalul saptamanii trecute de HC Zalau, se pare ca turneul a fost castigat in cele din urma de clubul zalauan. Indignat de faptul ca mai multe ziare au dat-o castigatoare pe echipa din Cluj, managerul Gheorghe Tadici a tinut sa lamureasca lucrurile. Mi-au spus ca pleaca de vineri, pentru a nu mai plati o noapte de cazare.

Le-am transmis ca nu este problema mea, iar daca pleaca sa revina dimineata la meci. Sambata dimineata noi am fost prezenti la sala si chiar am efectuat un antrenament, iar ei nu s-au prezentat la meci. In aceste conditii, noi am castigat meciul la masa verde si, totodata, turneul, a explicat Tadici. La editia din acest an, cu numarul sase, a Cupei de Vara au mai fost prezente: CSM Cetate Devatrans, Universitatea Resita si lotul national de tineret al Romaniei.

Avand in vedere ca a castigat meciul cu U Jolidon Cluj la masa verde, HC Zalau a castigat turneul cu sapte puncte, urmata de clujence cu cinci puncte, CSM Cetate Devatrans si Romania tineret, fiecare cu cate trei puncte, in timp ce pe ultimul loc s-a clasat Universitatea Resita, cu doua puncte.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »