Tadici, dorit la nationala si de conducerea Oltchimului

Magazin Salajean 21 iunie 2012 0

Tadici, dorit la nationala si de conducerea OltchimuluiLa scurt timp dupa ce in presa centrala a aparut un mesaj potrivit caruia jucatoarele Oltchimului nu mai raspund convocarii la nationala daca Tadici va fi numit selectioner, conducerea clubului din Zavoi a postat un comunicat de presa pe site-ul oficial al clubului, in care se arata ca oficialii campioanei nu au cunostinta de acel mesaj si il sustin pe managerul zalauan in numirea sa ca antrenor la echipa nationala

Chiar daca intre Gheorghe Tadici si conducerea Oltchimului au aparut tot felul de discutii contradictorii, dupa despartirea acestuia de clubul din Zavoi, oficialii clubului valcean continua sa-l aprecieze pe fostul selectioner pentru ceea ce a facut in handbalul romanesc, sustinandu-l in numirea sa ca antrenor la echipa nationala a Romaniei.

Odata cu demisia antrenorului Radu Voina, dupa ratarea calificarii Romaniei la Jocurile Olimpice de la Londra, Federatia Romana de Handbal a inceput demersurile necesare in vederea numirii unui nou selectioner. Problema a ramas nerezolvata dupa Adunarea Generala de luni, insa in zilele urmatoare, federatia trebuie sa numeasca un antrenor. Cele mai vehiculate nume sunt: Gheorghe Tadici, Dumitru Musi, Ion Craciun si Mariana Tarca.

Favorit pare sa fie Gheorghe Tadici, insa, potrivit presei centrale, o parte din jucatoarele Oltchimului par sa nu fie de acord cu revenirea sa pe banca echipei nationale, acestea trimitand chiar un sms oficialilor din federatie. Jucatoarele de la Oltchim nu vor mai veni la nationala daca Tadici va fi numit antrenor, a sunat sms-ul care a ajuns chiar si la presedintele Cristian Gatu.

Conducerea clubului Oltchim a tinut sa lamureasca lucrurile, postand la scurt timp un comunicat de presa pe site-ul oficial al clubului, in care se arata ca oficialii campioanei nu au cunostinta de acel mesaj si il sustin pe Tadici in numirea sa ca selectioner al Romaniei. Clubul Sportiv Oltchim a sustinut si va sustine in continuare echipa nationala de handbal a Romaniei si se considera onorat ca in componenta acesteia sunt si jucatoarele sale. Jucatoarele Oltchimului au prevazut prin contract respectarea regulamentelor Federatiei Romane de Handbal, a Federatiei Europene si a Federatiei Internationale de Handbal. Clubul Sportiv Oltchim aprecieaza in mod deosebit calitatile antrenorului Gheorghe Tadici, pe care il sustine in numirea sa ca antrenor al echipei de handbal a Romaniei, convins fiind ca domnia sa va readuce handbalul romanesc feminin in elita handbalului mondial, se arata in comunicatul de presa semnat de presedintele Oltchimului, Petre Berbecaru.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »