Tadici şi-a felicitat jucătoarele după înfrângerea de la Roman

Magazin Salajean 9 martie 2011 0

Tadici şi-a felicitat jucătoarele după înfrângerea de la Roman

Învinsă duminică la limită, scor 26 – 25, pe terenul echipei HCM Roman, HC Zalău a rămas tot pe poziţia a IV-a în clasament, însă s-a distanţat la două puncte de ocupanta locului trei, CSM Bucureşti, care a remizat, 30 – 30 la Oţelul Galaţi. Chiar dacă echipa sa a pierdut jocul din cadrul etapei a XVIII-a, managerul Gheorghe Tadici a ţinut să-şi felicite jucătoarele pentru prestaţia avută. Cel mai rău îmi pare pentru fete, fiindcă au făcut un joc bun. Eu le felicit pe majoritatea pentru ceea ce au făcut în acest joc. Altfel ar fi fost însă rezultatul final dacă am fi avut parte de un arbitraj corect. Aş putea spune că a fost chiar un arbitraj enervant pentru ambele echipe, lucru recunoscut la final şi de spectatorii prezenţi. Am avut impresia la un moment dat că putem juca o săptămână, fiindcă tot nu câştigăm, a declarat managerul echipei HC Zalău.

Ţinută în tribună după partida de la Brăila, din 9 februarie, interul Adriana Holhoş a făcut parte din lotul care s-a deplasat la Roman, înscriind două goluri pentru formaţia zălăuană. Conducerea a decis să i se mai dea o şansă, iar eu am fost de acord. Totul depinde de ea de acum înainte, a precizat Tadici.

Ne bucurăm că umplem sălile pe unde mergem

Echipa zălăuană prezintă tot mai mult interes în ultima perioadă nu numai pentru iubitorii handbalului din Sălaj, ci şi din celelalte zone ale ţării. Se pare că umplem sălile pe unde mergem, ceea ce înseamnă că publicul apreciază eforturile noastre. La Zalău avem parte de un public inimos şi le mulţumesc pe această cale în numele echipei. Avem şi o galerie frumoasă, iar câţiva dintre oamenii din galerie au fost prezenţi şi la Roman. Sper ca oamenii să creadă în noi că putem face o echipă puternică cu jucătoare din România, de preferinţă din zonă. Echipa este pe un drum ascendent şi face jocuri bune, iar acest lucru ne dă speranţe că putem să ne îndeplinim obiectivul, a mai afirmat tehnicianul zălăuan.

În partida de la Roman, pentru HC Zalău au evoluat: Nichita, Cheţa – Băbeanu (8), Molfea (5), Ciuciulete (4), Şomoi (4), Czeczi (2), Holhoş (2). Au mai evoluat: Ciobanu, Trif şi Ailincăi. Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor: Sorin Rădulescu

Următorul meci pentru HC Zalău este programat sâmbătă, de la ora 12, pe teren propriu, în faţa celor de la HC Oţelul Galaţi. Va fi un meci foarte dificil, fiindcă Galaţiul are jucătoare cu mare experienţă. Va fi un meci de care pe care, fiindcă ele sunt nevoite să câştige pentru a mai spera la un loc de cupă europeană. Noi avem însă un moral bun şi printr-o mobilizare bună sunt convins că putem scoate un rezultat favorabil, este de părere Tadici.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »