Szabo Robert, medaliat cu bronz la Cupa Romaniei

Magazin Salajean 9 februarie 2010 0

Szabo Robert, medaliat cu bronz la Cupa Romaniei

Pugilistul antrenat de Ioan Dragos a fost invins in semifinale, la puncte, de un sportiv de la BC Dobre – Steaua Bucuresti

Editia din acest an a Cupei Romaniei la box, rezervata juniorilor, s-a desfasurat saptamana trecuta, la Iasi, printre cei 134 de pugilisti fiind prezent si pugilistul de la CSM Zalau, Szabo Robert. La categoria 75 de kilograme, categorie la care a boxat si sportivul pregatit de Ioan Dragos, Szabo Robert a fost nevoit sa sustina trei meciuri pentru a avea asigurata medalia de bronz.

In primul meci, zalauanul l-a intalnit pe Balanescu, de la Rapid Bucuresti, fost campion national la copii. Dupa doua reprize echilibrate, sportivul de la CSM Zalau a invins la puncte, dupa o evolutie buna in repriza a treia.

A urmat meciul cu Claudiu Branzan, pugilist legitimat la Nicolina Iasi, in fata caruia Szabo s-a impus la o diferenta mare de puncte. In semifinala, zalauanul s-a aflat fata-n fata cu Robert Lucian Stanga, de la BC Dobre-Steaua Bucuresti, in fata caruia a fost invins la o diferenta mica de puncte. Sunt multumit intr-o anumita masura, dar ne mai trebuie putina experienta.

Avem unele probleme la deplasare si la aparare, pe care trebuie sa le rezolvam pana la Campionatul National din aprilie, unde ne dorim medalia de aur, a declarat antrenorul Ioan Dragos. Prezenti la Cupa Romaniei de la Iasi, antrenorul lotului de juniori, Relu Auras si antrenorul federal, Valentin Vranceanu, s-au aratat multumiti de evolutia pugilistului zalauan, despre care a spus ca are calitati reale pentru a deveni un pugilist valoros.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »