Szabo Robert boxează pentru titlul naţional

Marius Morar 24 iulie 2012 0
Szabo Robert boxează pentru titlul naţional

După ce a adus în această vară, în premieră pentru CSM Zalău, medalia de aur de la Cupa României de box, pugilistul Szabo Robert vrea să dea lovitura în această săptămână şi la Campionatul Naţional rezervat tineretului, programat la Câmpulung Muscel.

Sportivul pregătit de Ioan Dragoş, care va urca în ring la categoria 74 de kilograme, îl are ca principal adversar pe colegul de la lotul naţional, Robert Stângă. Cei doi s-au întâlnit şi în finala Cupei României din luna aprilie, pugilistul zălăuan învingându-l pentru a doua oară în carieră pe Stângă. Prima victorie a avut loc pe vremea când cei doi activau la juniori, în finala Campionatului Naţional, iar anul trecut, Stângă şi-a luat revanşa în faţa zălăunului. “Obiectivul trasat de conducerea clubului este o clasare în primele două locuri, însă după rezultatul de la Cupa României ne-am propus să obţinem medalia de aur”, ne-a declarat antrenorul Ioan Dragoş.

Clubul Sportiv Municipal Zalău va mai avea doi reprezentanţi la ediţia din acest an a Campionatului Naţional rezervat tineretului: Răzvan Calotă (cat. 52 kg.) şi Andrei Sabău (cat. 64 kg.).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »