Superiori la toate capitolele

Magazin Salajean 2 martie 2009 0

Superiori la toate capitoleleLa finalul unui meci pe care l-a controlat mai ales in partea a doua, FC Silvania a dispus la o diferenta de trei goluri de Unirea Dej, tocmai pe terenul acesteia

Unirea Dej – FC Silvania 1 – 4 (1 – 1)

Au marcat: Bozdog (min. 34), respectiv Gavrilescu (min. 44, 49), Schwarzkopf (min. 57), Gabrus (min. 87 – autogol)

Arbitri: Florin Marcu (Oradea) – centru; Marcel Blaga (Oradea), Silviu Bucurenciu (Sibiu) – asistenti. Rezerva: Clodoaldo Preda (Medias). Observator FRF: Szilaghi Stefan (Satu Mare)

Unirea Dej: Gavrilas – Sorcoiu, Astilean, Moldovan, Sarmasan, Costea, Rus, Doros, Gabrus, Bozdog, Pop. Au mai evoluat: Farcas, Petrescu si Loghin. Antrenor: Mircea Bolba.

FC Silvania: Gabor – Varga, Mureasn (cpt), R. Crisan, S. Crisan, Munteanu, Mihoc, Schwarzkopf, Brata, Gavrilescu, Breaz. Au mai evoluat: Danila, Petcut, Puti, Schnellenperger. Rezerve: Campean – Lupo, Cozma. Antrenor: Lucian Ciocan.

Desi multi aveau impresia, inaintea partidei de la Dej, ca duelul dintre Unirea si FC Silvania va fi unul special, avand in vedere ca Mircea Bolba, actualul antrenor al dejenilor a parasit gruparea simleuana nu tocmai in cele mai bune conditii, atat Bolba, cat si tehnicianul Simleului, Lucian Ciocan, au declarat inaintea meciului ca nu ii intereseaza decat punctele puse in joc. Insa, cel care avea sa castige la final era antrenorul Ciocan, deoarece echipa sa, FC Silvania, s-a impus cu scorul de 4 – 1. Primul gol al meciului a fost marcat in minutul 34, prin Bozdog, care l-a invins pe Gabor cu un vole de la aproximativ 11 metri. FC Silvania avea sa restabileasca egalitatea cu un minut inainte de pauza, prin Gavrilescu. Simleuanii au construit o actiune pe partea dreapta, mingea a ajuns la capitanul Muresan, care a recentrat in careu, iar Gavrilescu a reusit sa ii ia fata portarului Gavrilas. Desi au avut in echipa cinci fosti jucatori de Divizia A, dejenii au cazut parca fizic in repriza secunda, simleuanii controland jocul in cele mai multe momente. Dupa revenirea de la vestiare, nu au trecut decat patru minute pana cand FC Silvania a preluat conducerea, prin acelasi Gavrilescu. Acesta a patruns in careu pe partea stanga si l-a invins pe portarul dejenilor cu un sut in coltul lung. Sutul imparabil al lui Schwarzkopf, din minutul 57, de la aproximativ 17 metri, avea sa duca scorul la 3

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »