Suntem pregatiti sa castigam meciul de baraj

Magazin Salajean 13 mai 2008 0

Suntem pregatiti sa castigam meciul de barajDupa doi ani in care FC Zalau a pierdut meciul de baraj pentru promovarea in Liga a III-a, echipa pregatita de Marius Pasca are in acest an o sansa foarte mare de a readuce numele acestui municipiu in lumea buna a fotbalului romanesc. Gruparea de la poalele Mesesului va intalni in meciul de baraj pentru promovarea in Liga a III-a reprezentanta judetului Maramures, evitand astfel echipe ca CFR II Cluj si Liberty II Salonta. In campionatul judetului Maramures sunt doua serii (Sud si Nord), iar campioana se va stabili abia peste doua saptamani, in urma sustinerii unui meci de baraj intre campioanele celor doua serii. Meciul de baraj pentru promovarea in Liga a III-a va avea loc la Cluj-Napoca, in data de 31 mai.

Reporter: Domnule Pasca, ce parere aveti despre tragerea la sorti pentru meciul de baraj?

Marius Pasca: In seria Sud a campionatul din Maramures, unde sunt echipe mai bune, se detaseaza doua formatii: Spicul Mocira si Somesul Ulmeni. Sambata a avut loc meciul dintre cele doua formatii, incheiat la egalitate, scor 1 – 1. In urma acestui rezultat, Mocira ramane pe primul loc, la un punct in fata celor de la Ulmeni. Sunt doua echipe diferite din mai multe puncte de vedere. Mocira este o echipa in componenta careia se gasesc jucatori care au evoluat in Diviziile C si B, dar din punct de vedere al pregatirii fizice au unele probleme. Ulmeniul este o echipa formata din jucatori tineri care au o buna pregatire fizica, dar care sufera la capitolul organizare.

Rep: Este judetul pe care l-ati dorit cel mai mult?

M.P: Nu ascund faptul ca dorinta mea era sa nu intalnim CFR II Cluj. Sigur ca reprezentanta judetului Maramures nu se ridica la nivelul echipei CFR II Cluj, dar formeaza o echipa matura, bine organizata.

Rep: Ce sanse credeti ca are echipa la promovare?

M.P: Ca orice meci de baraj, va fi unul dificil, pe care trebuie sa-l abordam cu maxima responsabilitate. Sansele sunt egale intre cele doua echipe.

Rep: Cum au reactionat jucatorii la aflarea adversarului?

M.P: Jucatorii sunt conectati la importanta meciului de baraj. Sunt constienti de faptul ca trebuie sa fie pregatiti din toate punctele de vedere pentru a ne indeplini obiectivul.

Rep: Cum vi se pare actualul lot al echipei, in comparatie cu cel din anii precedenti?

M.P: Cu siguranta ca actualul lot este mai omogen si mai pregatit din toate punctele de vedere, in comparatie cu anii precedenti. Au aparut jucatori noi care au adus un plus in jocul echipei, cum ar fi Toth Karoly, Mutu, Ignat si Craciun, care, alaturi de ceilalti jucatori, formeaza o echipa matura.

Rep: La ce capitol credeti ca mai trebuie lucrat pana la meciul de baraj?

M.P: Chiar daca din cauza timpului nefavorabil nu am putut face antrenamente pe stadion, consider ca suntem pregatiti pentru meciul de baraj. Sigur ca in procesul de pregatire al echipei au mai aparut unele sincope din cauza mai multor factori din exterior, care nu ne-au premis sa urmam in totalitate programul de antrenamente. Dar, consider ca din punct de vedere fizic, vom face fata adversarului.

Rep: Cum de l-ati readus la echipa pe fundasul Crisan?

M.P: Cristian Crisan este un jucator cu experienta, care poate sa fie o solutie viabila pentru postul de fundas. Linia fundasilor a ramas datoare si in unele jocuri, prin prestatia celor trei fundasi. Prin aducerea lui Crisan am incercat sa creez o stare de concurenta, care nu era pana acum in randul fundasilor.

Rep: Ce se va intampla daca nu veti reusi nici in acest an sa promovati?

M.P: Sunt optimist in ceea ce priveste jocul echipei si modul de exprimare a jucatorilor mei in teren. De modul in care vom aborda jocul de baraj si de reusita meciului depinde in mare masura sansa ca municipiul Zalau sa aiba din nou o echipa in Liga a III-a. Nu vad nici o alta echipa capabila sa reuneasca jucatori de valoare din judet, oferindu-se conditiile financiare si de pregatire pe care ni le ofera domnul Morar, patronul echipei, in colaborare cu ceilalti sponsori ai echipei. Din punctul meu de vedere, am incredere in echipa. Jucatorii pe care ii am la dispozitie sunt capabili sa evolueze cu succes in Liga a III-a, deci consider ca suntem pregatiti din toate punctele de vedere sa castigam meciul de baraj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »