Streetball pentru toate varstele, de 1 mai

Magazin Salajean 5 mai 2010 0

Streetball pentru toate varstele, de 1 mai

Directia pentru Sport a Judetului Salaj, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Zalau a organizat la finalul saptamanii trecute un concurs de streetball, competitia facand parte din programul Zona Deschisa – Miscare pentru Sanatate. Incepand de la elevi, pana la adulti au profitat de instalarea celor doua panouri amplasate pe platorul din fata Prefecturii si au facut miscare.

Duminica s-a organizat si un concurs pe diferite categorii de varsta, la care au participat trei echipe de gimnaziu, sapte de la licee si patru echipe open (peste 20 de ani). La sfarsitul competitiei s-a organizat si un concurs de aruncari libere la cos, pe aceleasi categorii de varsta. Clasamentul pe echipe a aratat astfel: gimnaziu – Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu Zalau, licee – Colegiul National Silvania Zalau, open – echipa intitulata Mori in aer. Castigatorii concursului de aruncari libere au fost urmatorii:

gimnaziu – Andrei Opris (Scoala Generala Gheorghe Lazar Zalau), licee – Andrei Marian (Liceul Pedagogic Gheorghe Sincai Zalau), open – Biro Istvan (Stejarii). Premiile au constat in mingi de baschet si tricouri personalizate, acordate de Primaria si Consiliul Local Zalau si cupe acordate de DJS Salaj. Organizatorii regreta ca nu au participat si echipe de fete, iar la competitiile viitoare se asteapta o participare mai numeroasa, cel mai probabil cu ocazia Zilelor Zalaului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »