Stiri pe scurt:

Magazin Salajean 29 octombrie 2009 0

Stiri pe scurt:

Lupte libere: La finalul etapei a III-a a Campi-onatului National de cadeti, pe echipe, CSM Zalau s-a clasat pe locul patru, urcand un loc fata de etapa precedenta. Din echipa zalauana antrenata de Ciprian Stanciu au facut parte: Ciprian Rusu, Raul Farcas, Sergiu Maxim, Paul Rusu, Horatiu Bosca, Ulian Besleaga, Daniel Bota, Bogdan Stanciu si Sergiu Muresan.

Volei: Intr-un meci contand pentru etapa a treia a Campionatului National, rezervat juniorilor I, elevii pregatiti de Marin Silaghi si Dan Predescu s-au impus categoric la Bistrita, in fata echipei LPS din localitate, de care a dispus cu scorul de 3 – 0 (-13, -12, -14). Urmatoarea etapa va avea loc peste doua saptamani, cand zalauanii vor primi vizita celor de la CSS 2 Baia Mare.

Handbal: In primul turneu din cadrul Campionatului National, rezervat junioarelor II, echipa de la CSS Zalau, pregatita de Elena Tadici a inregistrat doua victorii si doua infrangeri, ocupand locul trei dupa patru meciuri disputate. Victoriile au fost obtinute in fata echipelor LPS Bistrita si Marta Baia Mare, iar infrangerile au fost inregistrate in fata favo-ritelor Extrem Baia Mare si CSS 2 Baia Mare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »