Stejarul Sag, eliminata din Cupa Romaniei

Magazin Salajean 1 august 2008 0

Stejarul Sag, eliminata din Cupa Romaniei

Stejarul Sag – FC Baia Mare 0 – 10 (0 – 2)

Teren Crasna, gazon foarte bun, aproximativ 120 spectatori;

Sistem de joc: Stejarul Sag: 1 – 4 – 4 – 2; FC Baia Mare: 1 – 4 – 3 – 3;

Stejarul Sag: Bonte – Randunica, N. Bodea, Palce, Tirle, Onica, G. Bodea, O. Tuns, Flonta si Borz. Au mai evoluat: S. Tuns, D. Tirle, Alexa, Groze, Petrica. Antrenor: Marius Palce si Constantin Borz. Delegat: Dorin Palce.

FC Baia Mare: Ster – Iatu, Achim, Bichiri, Vanca, Szentlaszloi, Ardelean, Pop, Kolar, Ciceu si Durus. Au mai evoluat: Han, Negrea, Hador, Ernst si Batin. Antrenor: Florin Fabian. Delegat: Cristian Vasc

Au arbitrat: centru – Tudor Marchis; asistenti – Alex Uifalean si Ioana Muzura, toti trei din Cluj-Napoca.

Rezerva: Robert Goie (Zalau).

Diferenta clara intre cele doua echipe, Stejarul Sag fiind o echipa ce evolueaza in Liga a V-a, iar FC Baia Mare, o formatie de Liga a III-a ce are stabilit ca obiectiv promovarea in Liga a II-a. Baimarenii au lasat la pauza impresia ca sunt vulnerabili, dar dupa 90 de minute au terminat meciul mai proaspeti. Diferenta de la final ar fi fost mult mai mare daca portarul Bonte nu ar fi avut o evolutie buna. Consacratii meciului au fost Negrea si Batin, iar Iatu si Bichirii au tinut cu brio locul mult mai experimentatilor Sorin Iodi si Daniel Rednic. FC Baia Mare a deschis repede scorul, in minutul patru, prin Iatu, care a trimis mingea venita din corner in plasa. Noua minute mai tarziu, Bichiri a trimis un sut peste transversala. Jucatorul echipei Sag, Palce, a fost faultat la marginea careului de 16 metri in minutul 18, dar centralul intalnirii a lasat jocul sa continue. Flonta a trimis un fuleu in minutul 25, dar fara rezultat. Oaspetii si-au majorat avantajul in minutul 32, prin Szentlaszloy. Dupa revenirea de la vestiare a inceput ploaia de goluri la poarta lui Bonte. In minutul 63 Ernst a pasat pentru Vanca, care a inscris pentru 3 – 0. Un minut mai tarziu, Batin a facut 4 – 0. In minutul 68 Negrea a marcat al cincilea gol al baimarenilor, dupa o pasa primita de la Batin. In minutul 74 Batin deviaza o minge pana la Vanca, care inscrie cu capul pentru 6 – 0. Un minut mai tarziu, Bichiri inscrie pentru 7- 0 dupa o pasa a lui Batin, care a primit mingea din centrarea lui Negrea. Ernst a facut 8 – 0 in minutul 78. Cu 10 minute inainte de fluierul final, Batin a majorat scorul la 9 – 0 printr-un sut fara sperante pentru portarul Bonte. Tabela a fost inchisa in minutul 89 de Batin, care a pus latul la centrarea lui Negrea. Mai trebuie mentionat faptul ca multi jucatori ai echipei din Sag au venit de la munca din strainatate special pentru acest meci.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »