Stefana Pasca, aproape de o medalie la Nationale

Magazin Salajean 28 februarie 2012 0

Stefana Pasca, aproape de o medalie la Nationale La editia din acest an, Campionatul National de tenis de masa, rezervat juniorilor III si desfasurat la Slatina, a adunat la start 250 de sportivi din toata tara, care au concurat la individual, echipe, dublu feminin, dublu masculin si dublu mixt. Printre cei 250 de tenismeni s-au aflat si sapte sportivi de la CSM Zalau: Dan Mandru, Farkas Szabolcs, Sallai Tamas si Cristian Muresan, la masculin; Stefana Pasca, Sallai Henrietta si Domocos Reka, la feminin, toti fiind pregatiti de antrenorul Victor Puie.

Cel mai bun rezultat l-a inregistrat Pasca Stefana, care s-a clasat pe locul cinci in proba de dublu, alaturi de Diana Muntean, de la Medias. Cele doua au fost aproape de medalia de bronz, conducand cu 9 – 7 in setul decisiv, dar au pierdut in cele din urma atat setul, cat si meciul, cu 3 – 2.

Dan Mandru si Farkas Szabolcs au ajuns in primii 16 la dubu, la fel ca Sallai Tamas si Cristian Muresan, ultimul practicand acest sport doar de un an. La simplu, Cristian Muresan, a fost eliminat inca din faza grupelor, dar a pierdut in fata campionului natonal al categoriei 8 – 10 ani. Tot la simplu, Stefana Pasca si Dan Mandu nu au avut o evolutie prea buna, ajungand doar intre primii 32 de tenismeni.

In proba pe echipe, CSM Zalau s-a clasat pe locul 11 la masculin, din 38 de echipe, in timp ce echipa de fete s-a clasat pe locul 13, din 32 de echipei.

La sfarsitul acestei saptamani, este programat la Buzau Campionatul National rezervat seni-orilor, unde CSM Zalau va fi reprezentat de: Vincze Andrada, Dan Farcas, Alin Ciupe, Lucian Trif si Andrei Margin. Obiectivul stabilit de club este castigarea unei medalii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »