Steaua, campioana in amicale!

Magazin Salajean 14 iulie 2010 0

Steaua, campioana in amicale!

Analiza partidelor de verificare o da pe Steaua favorita la titlu, mai ales ca echipa din Ghencea si-a ales adversarii corect, adica in functie de nivelul de pregatire la care s-a aflat la un moment dat.

Cu zece zile inainte de startul Ligii I, majoritatea echipelor din primul esalon se afla in faza finala a pregatirilor pentru noul sezon. Steaua Bucuresti si Unirea Urziceni au procentaj maxim in amicale, dar vicecampioana a jucat doar cu echipe modeste, in timp ce stelistii au invins echipe gen Olympiacos Pireu sau Ferencvaros.

Sosirea lui Piturca pe banca Stelei a adus schimbari la toate nivelurile, inclusiv la cel al perioadei de pregatire pentru startul sezonului. Astfel, s-a gandit un program de meciuri in care Steaua a inceput cu adversari mai modesti, pentru a creste treptat valoarea oponentilor. Rezultatele s-au vazut pe teren, acolo unde stelistii nu au pierdut niciun meci si se anunta a fi favoriti la castigarea titlului. La o privire atenta asupra listei de amicale, surprind rezultatele modeste ale dinamovistilor, care au invins doar o echipa de amatori, dar acestia au scuza de a fi jucat mai multe meciuri in cadrul unui turneu oficial si cu adversari aflati in stadii mai avansate de pregatire.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »