Stagiu de karate la Simleu Silvaniei

Magazin Salajean 15 februarie 2012 0

Stagiu de karate la Simleu SilvanieiClubul Sportiv Omega Simleu Silvaniei a organizat la sfarsitul saptamanii trecute un stagiu de karate, la care au fost prezenti instructori si sportivi din judetele Maramures, Bihor si Salaj. Judetul nostru a fost reprezentat de doua cluburi, pe langa clubul organizator mai fiind prezent CS Dani-San Zalau.

Antrenamentele s-au desfa-surat in sala de sport a Colegiului National Simion Barnutiu din Simleu Silvaniei, fiind conduse de sensei Duta Viorel (5 Dan) – presedintele Asociatiei Nord Amical Karate. Sportivii si instructorii din judetele limitrofe au fost cazati la Complexul de la Baile Boghis, tot aici avand loc si recuperarea. Sedintele de pregatire au vizat atat procedee de kata, cat si de kumite, antrenamentele fiind foarte dinamice.

Sambata seara a avut loc traditionala petrecere sayonara, actiune care s-a desfasurat in incinta clubului SO-HO din Simleu Silvaniei, presedintele CS Omega, Gheorghe Pop, tinand sa-i multumeasca pe aceasta cale doamnei Geta Sonea, pentru amabilitate. Actiunea a fost una reusita, chiar daca numarul participantilor a fost mai mic decat anul trecut, sportivii din Satu Mare neputand fi prezenti din motive obiective, a precizat Gheorghe Pop.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »