Sportul Studentesc, interesata de doi jucatori de la FC Silvania

Magazin Salajean 30 decembrie 2010 0

Sportul Studentesc, interesata de doi jucatori de la FC Silvania

Portarul Bogdan Miron si fundasul Dumitru Muntean vor incepe pregatirea de iarna sub comanda lui Florin Tene

Dupa capitanul George Petcut, care a facut saltul spre Liga I, transferandu-se la FCM Targu Mures, alti doi fotbalisti de la FC Silvania ar putea evolua pe prima scena a fotbalului romanesc. Clubul de sub Magura a primit marti o oferta pentru portarul Bogdan Miron si pentru fundasul Dumitru Muntean, cei doi urmand sa inceapa pregatirea de iarna sub comanda lui Florin Tene, devenit antrenor principal la Sportul Studentesc dupa plecarea lui Viorel Moldovan.

Ieri (n.r. marti) ne-a venit o oferta pentru Miron si Muntean, iar ei vor incepe pregatirea cu Sportul Studentesc. Orice jucator care are oferte de la Liga I poate pleca. S-a demonstrat si pana acum ca pentru anumiti jucatori, FC Silvania este o rampa de lansare, a precizat presedintele Silvaniei, Ioan Gurzau.

Alti doi jucatori sunt foarte aproape de a se desparti de clubul simleuan, Cristian Andor si Sebastian Ianc, ambii doriti de Luceafarul Oradea. Cu cei de la Luceafarul ne-am inteles sa le dam cativa jucatori pentru a-i ajuta sa promoveze, dar numai daca acestia nu vor avea oferte de la Liga I. Avand in vedere ca Andor si Ianc sunt oradeni, daca nu se va ivi alta oferta pentru ei, probabil vor ramane la Luceafarul.

Oficialul gruparii de sub Meses a afirmat ca in locul celor patru jucatori va aduce alti fotbalisti tineri, dornici de afirmare. La fel ca pana acum, politica noastra este de a aduce jucatori tineri, care doresc sa se afirme si sa faca pasul mai departe. Sunt destui fotbalisti liberi de contract, asa ca nu va fi nicio problema sa gasim inlocuitori pentru cei patru, a incheiat Gurzau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »