Sportul Șimleu și AS Chieșd se vor duela în finala fazei județene a Cupei României

Asociația Județeană de Fotbal Sălaj a programat miercuri duelurile din cadrul semifinalelor fazei județene a Cupei României, fază în care Sportul Șimleu avea să întâlnească echipa campioană a ediției trecute, Rapid Jibou, iar AS Chieșd urma să dea piept cu Olimpic Bocșa.

Devenită campioană județeană cu câteva etape înainte de finalul Ligii a IV-a, Sportul Șimleu nu a avut nicio emoție în fața celor de la Rapuid Jibou, echipă pe care a învins-o cu scorul 3 – 0, rezultat înregistrat încă de la finalul primei părți.

Marcel Mureșan a fost cel care a deschis scorul pentru formația șimleuană, în minutul 17, iar opt minute mai târziu, Adrian Gheți a dus scorul la 2 – 0. Cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, Marcel Mureșan a reușit dubla, ducând scorul la 3 – 0, rezultat cu care s-a și încheiat partida.

La finalul jocului, președintele Asociației Județene de Fotbal, Dan Costin, a premiat echipa Sportul Șimleu pentru evoluția avută în acest sezon în Liga a IV-a, devenind campioană județeană cu cinci etape înainte de finalul campionatului.

În cealaltă semifinală, AS Chieșd a reușit să producă surpriza pe terenul celor de la Olimpic Bocșa, de care au dispus cu scorul de 8 – 6 după executarea loviturilor de departajare.

Bocșa a condus cu scorul de 3 – 0, dar Chieșdul a revenit spectaculos, a egalat la trei și a trimis meciul în prelungiri. După 120 de minute, tabela arăta 4 – 4, iar la loviturile de departajare, Chieșdul a ratat un singur penalty, în timp ce bocșa a marcat doar de două ori.

Chiar dacă în finala Cupei României, Sportul Șimleu pornește cu prima șansă, AS Chieșd a sărbătorit victoria în fața celor de la Olimpic Bocșa ca și cum ar fi câștigat trofeul.

Leave a Comment