Sportul Simleu s-a clasat pe locul trei la Cupa Kinder

Magazin Salajean 8 martie 2012 0

Sportul Simleu s-a clasat pe locul trei la Cupa KinderGrupa de copii nascuti in 2000 de la clubul de fotbal Sportul Simleu a participat, la finele saptamanii trecute, la Cupa Kinder, competitie ce a adunat la start opt echipe. Formatia antrenata de Bogdan Pop le-a avut ca adversare, in faza grupelor, pe LPS Satu Mare, Olimpia Satu Mare si Kinder Carei, echipa simleuana castigand toate cele trei partide. Cea mai mare diferenta de scor s-a inregistrat in meciul cu LPS Satu Mare, de care simleuanii au dispus cu 4 – 0, prin reusitele lui George Pop si Olimpiu Ardelean, fiecare cu cate doua goluri.

Sportul Simleu a dispus cu 3 – 0 de Olimpia Satu Mare, marcatori fiind George Pop, Dan Silvasan si Laurentiu Chis. Scorul in disputa cu Kinder Carei a fost 5 – 2, pentru simleuani marcand George Pop (2), Nicu Cobzas (2) si Sebastian Sabau.

Copiii pregatiti de Bogdan Pop au intalnit in faza semifinala Il Calcio Satu Mare, in fata careia a piedut cu scorul de 3 – 0, jucand finala mica, cu LPS Satu Mare, pe care a si castigat-o cu scorul de 4 – 1. Golurile au fost marcate de George Pop (2), Sigismunt Hidi si Raul Vetisan.

Echipa simleuana a primit la final cupe, diplome si medalii, iar George Pop a fost desemnat golgeterul competitiei, cu sapte goluri marcate.

Sportul Simleu: Debre Istvan, Jakob Cristian, Raul Vetisan, Dan Silvasan, Vasile Pacurar, Laurentiu Chis, George Pop, Sebastian Sabau, Sigismunt Hidi, Cobzas Nicu si Ardelean Olimpiu. Antrenor: Bogdan Pop

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »