Sportul Simleu a invins CFR Cluj

Magazin Salajean 5 martie 2008 0

Sportul Simleu a invins CFR ClujNoul club de copii din Simleu Silvaniei, CS Sportul Simleu Silvaniei, a participat la finalul saptamanii trecute la primul turneu de copii din acest an, Cupa Darina, ce s-a desfasurat la Ungheni. Clubul manageriat de Bogdan Pop a participat cu doua grupe de copii, 1998 si 1999. Cea mai buna comportare a avut-o grupa de copii nascuti in 1998, care a reusit sa-i invinga pe micutii fotbalisti de la CFR Cluj cu scorul de 2 – 0, ambele goluri fiind marcate de Paul Ardelean. A urmat partida cu UTA, in care elevii lui Bogdan Pop au pierdut cu scorul de 5 – 0, iar in fata echipei Kinder Targu Mures au pierdut cu scorul de 1 – 0. Au invins insa FC Iernut cu scorul de 2 – 1, prin golurile marcate de Paul Ardelean si Calin Inocan, si Unirea Ungheni cu scorul de 1 – 0 prin reusita lui Paul Ardelean. Ultimul meci, in fata echipei FC Napoca Cluj, a fost pierdut cu scorul de 4 – 3, golurile simleuanilor fiind marcate de Calin Inocan, Paul Ardelean si Tudor Mocan. Grupa nascuta in 1998 s-a clasat la finalul turneului pe locul patru. Portarul echipei, Csiki Szabolcs, a fost desemnat la final cel mai bun portar al turneului. La categoria 1999, CS Sportul Simleu a terminat la egalitate, 2 – 2 cu formatia gazda, Unirea Ungheni, golurile fiind marcate de Catalin Bente si Dan Silvasan. A urmat meciul cu Atletico Arad, in care simleuanii au pierdut cu scorul de 2 – 1 golul fiind marcat de Daniel Dragos. CS Sportul Simleu a pierdut la limita si partida cu FC Napoca Cluj, scor 3 – 2, golurile echipei simleuane fiind inscrise de Dan Silvasan si Catalin Bente. Grupa de copii nascuti in 1999 a terminat pe locul 3 in grupa si pe locul sase in clasamentul final. La final, antrenorul Bogdan Pop, a declarat: Sunt foarte multumit in special de evolutia grupei 1998. Jocul s-a imbunatatit foarte mult fata de anul trecut. Acesta a mai precizat ca va organiza la inceputul lunii iunie un turneu la Simleu, la care vrea sa invite echipe valoroase. Bogdan Pop a mai spus ca vrea ca la editia din acest an a Memorialului Gheorghe Ola doreste sa termine pe primul loc cu grupa 1998. Anul trecut am jucat cu ei, insa toti copii erau cu un an mai mici. In acest an vreau sa obtinem locul intai la aceasta categorie de varsta.

Grupa 1998: Csiki Szabolcs, Sebastian Goia – Tudor Mocan, Paul Buzea, Calin Inocan, Paul Ardelean, Simon Norbert, Marc Chereji si Mihai Sabau.

Grupa 1999: Paul Cristutiu, Sebastian Sabau, Bogdan Oltean, Raul Remes, Catalin Bente, Laurentiu Chis, Daniel Dragos si Claudiu Lazar.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »