Sportivii de la Terra Kid Zalău au obţinut 13 medalii la Campionatul Naţional de la Iaşi

Clubul Sportiv Terra Kid Zalău a avut şapte reprezentanţi la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Karate Fudokan, desfăşurată în urmă cu câteva zile, la Iaşi, iar prestaţia sportivilor pregătiţi de Călin Marincaş a fost, la fel ca la ediţiile anterioare, onorabilă.
Multiplul campion naţional, Călin Marincaş, a obţinut un nou titlu în acest an în proba de kata individual, în timp ce la fuku-go, a devenit vicecampion naţional, fiind devansat chiar de sportiva sa, Iulia Cliţan, care a devenit campioană naţională. Aceastadin urmă a urcat pe podium şi în proba de kata individual la feminin, unde a obţinut medalia de argint. Tot în întrecerea seniorilor, echipa formată din Iulia Cliţan, Pal Brigitta şi Szeri Roberta a obţinut aurul în proba de kata.
Delegaţia zălăuană s-a întors cu medalii şi la juniori, unde Dan Poptelecan a devenit campion naţional în proba de kata individual. Acesta a obţinut şi o medalie de argint în întrecerea de enbu mixt, având-o ca parteneră pe Pal Brigitta.
CS Terra Kid a obţinut o clasare pe podium cu juniorii şi în proba de kumite echipe, trio-ul format din Dan Poptelecan, Trifan George şi Vlăduţu Matei cucerind medalia de bronz.
„La fel ca în anii anteriori, am obţinut rezultate bune şi la Campionatul Naţional de la Iaşi. Mă bucur că sportivii noştri au reuşit să se mobilizeze în timpul concursului, iar atitudinea pe care au avut-o pe perioada desfăşurării competiţiei, le-a dat posibilitatea să urce pe podium la mai multe probe. A fost o participare numeroasă în acest an, iar acest lucru mă face să fiu şi mai mândru de rezultatele clubului Terra Kid Zalău”, a afirmat antrenorul Călin Marincaş.
La evenimentul organizat în Sala Polivalentă din Iaşi au participat 220 de sportivi de la 38 de cluburi din România.

Leave a Comment