Sportivii de la CS Terra Kid Zalău se pregătesc de Mondiale şi Europene

După un an în care au obţinut rezultate deosebite la diferite concursuri atât pe plan intern, cât şi internaţional, sportivii de la CS Terra Kid Zalău se pregătesc de ultimele concursuri din acest an. Sunt două competiţii importante, Campionatul Mondial din Cehia şi Campionatul European din Serbia.

Primul concurs este Campionatul Mondial de karate fudokan, din Cehia, programat în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie, la Praga, la care vor participa cei mai valoroşi sportivi din cadrul clubului: instructorul Călin Marincaş, Marc Crecan şi Iulia Cliţan. Marincaş va concura la seniori, iar Marc şi Cliţan la juniori, cei trei urmând să concureze în probele de kata, fuku-go, kumite individual şi echipe.
Tot în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie este programată, la Praga, Cupa Mondială, rezervată copiilor, la care CS Terra Kid va fi reprezentată de: Mario Cordiş, George Găvriluţ, Solyom Szilard, Nemeti Zoltan şi Szeri Roberta.
De la Campionatul Mondial, Călin Marincaş, Marc Crecan şi Iulia Cliţan vor pleca direct la Belgrad (Serbia), unde este programat, în perioada 5 – 8 decemebrie, Campionatul European de karate tradiţional.
Deveniţi multiplu campioni mondiali, Călin Marincaş şi Marc Crecan şi-au propus să se întoarcă cel puţin cu câte o medalie şi de la ultimele două concursuri programate în acest an. Iulia Cliţan abordează, şi ea, cu încredere cele couă competiţii majore, unde îşi doreşte rezultate cât mai bune.
Călin Marincaş, Marc Crecan şi Iulia Cliţan vor pleca vineri la lotul naţional, iar de sâmbătă vor începe pregătirea alături de ceilalţi componenţi ai României. Sportivii vor efectua zilnic trei antrenamente, iar joi, 28 noiembrie, delegaţia ţării noastre va pleca spre Cehia.
Mondialele din Cehia şi Europenele din Serbia sunt competiţii foarte importante pentru instructorul CS Terra Kid Zalău, Călin Marincaş, care are şanse foarte mari de a deveni, din nou, la finalul acestui an, cel mai un sportiv din Sălaj.

 

Alte articole

Leave a Comment