Sportivii de la CS Terra Kid Zalau s-au remarcat la faza zonala de la Oradea

Magazin Salajean 23 martie 2012 0

Sportivii de la CS Terra Kid Zalau s-au remarcat la faza zonala de la OradeaClubul Sportiv Terra Kid Zalau are sapte sportivi calificati la faza finala a Campionatului National de karate traditional, programat in perioada 6 – 8 aprilie, la Braila. Celor sapte karateka li se vor mai adauga alti sportivi, in urma rezultatelor finale afisate in urmatoarele zile. La faza finala se califica primii opt sportivi de la fiecare categorie, dar la finalul fazei zonale au fost anuntati doar sportivii clasati pe primele patru locuri la fiecare categorie.

Clubul zalauan a fost reprezentat de 19 sportivi, sapte dintre acestia clasandu-se intre primii trei sportivi la categoriile lor de varsta. Hattabi Hedia a obtinut locul trei la kata individual, la categoria copii 4. La copii 3, Solyom Szilard s-a clasat pe primul loc la kata individual, in timp ce Szeri Rebeka s-a situat pe pozitia secunda, tot la kata individual. Tot la copii 3, echipa lacatuita din Solyom Szilard, Vlad Mercea si George Gavrilut s-au situat pe locul trei la kata echipe. Szeri Roberta s-a clasat pe locul doi la kumite individual, la categoria copii 1, iar Raviczki Antonio s-a situat pe treapta a treia a podiumului.

Pe tatami-ul salii de sport a scolii din Sanmartin, localitate in care s-a desfasurat competitia, s-au duelat 200 de sportivi de la 13 cluburi.

Calin Marincas, instructorul CS Terra Kid Zalau a fost prezent la faza zonala atat in calitate de instructor al clubului zalauan, cat si in cea de arbitru.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »