„Speranţele” de la CSS Zalău, cu gândul la turneul semifinal

Echipa masculină de volei – speranţe a Clubului Sportiv Şcolar Zalău a început încrezătoare noul sezon al Campionatului Naţional. Repartizată în Seria G, alături de CSS LAPI Dej, Academia de Volei „Marius Lazăr” Zalău şi Centrul Naţional de Excelenţă Baia Mare, echipa pregătită de Dan Onuţe îşi propune să se califice în turneul semifinal.
Formaţia din Baia Mare s-a retras din competiţie înaintea începerii campionatului, rămânând trei echipe în concurs. În prima etapă, CSS Zalău a înregistrat o victorie şi o înfrângere în cadrul primului turneu, câştigând cu 3 – 0 împotriva Academiei de Volei „Marius Lazăr” şi pierzând cu 0 – 3 în faţa celor de la CSS LAPI Dej.
CSS Zalău a obţinut o victorie şi în campionatul de minivolei, echipa antrenată de Dan Onuţe câştigând cu 3 – 2 duelul cu Academia de Volei „Marius Lazăr”. În celelalte două jocuri, CSS Zalău a fost învinsă cu 0 – 3 de CSS 2 Baia Mare şi CSS LAPI Dej.
Următorul turneu la minivolei este programat în 25 – 26 noiembrie, fiind organizat de Academia de Volei „Marius Lazăr” Zalău.
La speranţe, următorul turneu este programat la Dej, în perioada 2 – 3 decembrie.

One Thought to “„Speranţele” de la CSS Zalău, cu gândul la turneul semifinal”

  1. Anonim

    Faur face baie de mulțime,dar performante nu.Stie sa dea bine in fata părinților.Vedeti cum sponsorizati asociatia lui .

Leave a Comment