Sorin Radulescu si-a prelungit contractul cu HC Zalau

Magazin Salajean 30 iunie 2008 0

Sorin Radulescu si-a prelungit contractul cu HC Zalau

Gruparea de la poalele Mesesului il va avea inca un an pe banca tehnica pe antrenorul baimarean

Chiar daca obiectivul stabilit la inceputul sezonului trecut nu a fost indeplinit, conducerea HC Zalau a decis sa continue si in sezonul urmator cu Sorin Radulescu pe banca tehnica. Antrenorul baimarean a semnat un contract pe un an cu gruparea de la poalele Mesesului. Decizia a fost luata saptamana trecuta, in urma unei discutii cu presedintele Andrei Hodis si Gheorghe Tadici. Intr-adevar, am semnat un contract pe inca un an si sper ca la finalul sezonului viitor sa avem o clasare mult mai buna. Aceasta cu conditia ca lotul sa ramana acelasi, a declarat Sorin Radulescu.

Tadici a discutat cu autoritatile locale insa, Decizia finala, o va lua dupa Jocurile Olimpice

Revenit la Zalau dupa incheierea contractului cu Oltchim Ramnicu Valcea, selectionerul Gheorghe Tadici a avut o discutie cu presedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Marc si primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, despre o revenire la HC Zalau. Lucrurile insa vor fi clarificate abia dupa Jocurile Olimpice de la Beijing. Am avut o discutie cu ei despre o strategie a lotului pentru sezonul viitor, care ar fi trebuit sa aiba loc in iarna. Deocamdata, nu va interveni nimic nou in colaborarea mea cu cei de la Zalau. Oricum, eu am colaborat cu ei si pana acum, fiindca daca nu , probabil ca acum nu mai era echipa in Liga Nationala. Am stabilit ca dupa 1 septembrie sa reluam discutiile, a declarat Tadici. Acesta a fost de parere ca va fi nevoie si de anumiti sponsori la echipa pentru a putea accede intr-o cupa europeana. Sunt foarte multumit de deschiderea pe care au avut-o presedintele Consiliului Judetean si primarul catre echipa de handbal. Practic, mi-au oferit garantia ca in 2 sau 3 ani ne vom putea apropia de performanta pe care am obtinut-o in anii anteriori. Pentru acest lucru insa va fi nevoie la echipa si de anumiti sponsori.

Selectionerul a vorbit si despre infiintarea unui mini centru olimpic la Zalau, in care sa fie pregatite junioare din judet, sau chiar din judetele limitrofe, care sa poate evolua in cativa ani la echipa de senioare.

Ieri s-a reunit lotul national

Selectionata antrenata de Gheorghe Tadici s-a reunit ieri dupa-amiaza in vederea pregatirii Jocurilor Olimpice de la Beijing

Pana la inceperea Jocurilor Olimpice de la Beijing au mai ramas 39 de zile, iar nationala condusa de Tadici si Musi a intrat in linie dreapta cu pregatirea. Cei doi selectioneri au convocat 18 jucatoare, care s-au reunit la Valcea pentru efectuarea unor norme de control, dupa care se va pleca la Moieciu. Nationala tarii noastre va continua pregatirea la Moieciu pana la finalul acestei saptamani. Vor urma trei meciuri de verificare impotriva selectionatei Norvegiei, din care doua vor avea loc la Cluj si unul la Bistrita. Vor urma alte doua meciuri amicale impotriva Ungariei, din care unul va avea loc la Cluj si unul la Debrecen, dupa care lotul va pleca in Franta, unde va participa la un turneu alaturi de echipa gazda, Rusia si Brazilia. Din cele 18 jucatoare convocate, Tadici a precizat ca pentru Jocurile Olimpice vor ramane 14 jucatoare, carora ar putea sa li se adauge si o rezerva.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »