Sorin Radulescu are sanse mari sa antreneze HC Zalau

Magazin Salajean 21 iunie 2007 0

Sorin Radulescu are sanse mari sa antreneze HC ZalauRamasa fara antrenor dupa despartirea de Ioan Gherhardt, HC Zalau are mai multe variante de inlocuitori pentru tehnicianul baimarean. Daca in urma cu ceva vreme se zvonea prin targ ca cele mai mari sanse pentru a prelua banca tehnica a echipei zalauane le are Popa Sevistean, secundul lui Gheorghe Tadici la Oltchim Ramnicu Valcea, lucrurile s-au schimbat in ultima perioada. Pe lista a aparut si baimareanul Sorin Radulescu, antrenor care a devenit in acest an vicecampion national cu echipa de junioare II de la Extrem Baia Mare. Radulescu a mai antrenat in trecut si echipa de senioare de la HCM Baia Mare, insa numai din postura de antrenor secund. Potrivit unor surse neoficiale, Radulescu are cele mai mari sanse sa preia echipa zalauana.

Din sezonul urmator, fara baraj

Cu ocazia meciului retur al barajului de calificare la Europenele de handbal masculin, dintre Romania si Suedia, la Constanta a avut loc si o intalnire intre delegatii echipelor din Liga Nationala de handbal feminin. In acea sedinta s-a stabilit ca din sezonul urmator al Ligii Nationale sa nu se mai desfasoare turneu de baraj. Astfel, campionatul va fi format din 14 echipe, din care, la final, vor retrograda ultimele patru. Cum din sezonul 2008 – 2009 liga feminina va fi formata doar din 12 echipe, vor promova numai doua echipe, ocupantele primelor locuri din cele doua serii ale Diviziei A.

Vacanta pana in 10 iulie

Handbalistele de la HC Zalau se afla incapand de ieri intr-o vacanta care va dura doua saptamani, insa fiecare jucatoare va avea in aceasta perioada program individual. Pregatirile se vor relua in data de 10 iulie, data pana la care se va stabili cu siguranta si noul antrenor. Liga Nationala va incepe in data de 1 septembrie, insa, pana atunci, HC Zalau va participa la trei turnee amicale, la Cluj-Napoca, la Baia Mare si la Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »