Someşul Oar, a treia adversară din amicale pentru FC Zalău

Reveniţi duminică din stagiul de pregătire de la Ocna Şugatag, jucătorii de la FC Zalău au avut luni zi de pauză, iar de marţi au continuat antrenamentele pe plan local. „A fost un cantonament benefic pentru noi. Am pus accentul pe pregătirea fizică, iar de marţi am început antrenamentele tehnico-tactice. Din păcate, veşnica problemă a echipei este terenul de antrenament. De câteva ori, am reuşit să intrăm pe terenul de pe Stadionul Municipal, pentru că era îngheţat, dar după ce se va încălzi va trebui să căutăm alte locaţii”, a declarat antrenorul Călin Pop.

Cei doi jucători veniţi în această iarnă de la Olimpia Satu Mare, atacantul Adrian Marinaş şi mijlocaşul Cristian Molnar, şi-au reziliat contractul zilele trecute cu Olimpia Satu Mare, iar în aceste zile vor încheia un acord cu FC Zalău.
La echipă au revenit Daniel Bogman şi Paul Chiş, care nu au putut efectua stagiul de pregătire din cauza unor probleme de sănătate, aceştia fiind nevoiţi să urmeze săptămâna trecută un program de recuperare.
Echipa pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros va susţine sâmbătă al treilea amical din acest an, tot în faţa unei formaţii din Liga a IV-a, Someşul Oar, liderul Seriei B în Satu Mare. În primele două partide de verificare, FC Zalău s-a impus cu 2 – 0 în faţa celor de la CS Barcău Nuşfalău şi cu scorul de 2 – 1 împotriva maramureşenilor de la CSM Sighetu Marmaţiei.

 

Leave a Comment