Simpli pioni în loc de campioni

Marius Morar 15 octombrie 2012 2
Simpli pioni în loc de campioni

Remat Zalău – VCM LPS Piatra Neamţ 2 – 3 (25 – 19, 25 – 17, 26 – 28, 22 – 25, 13 – 15)

Campioana Remat Zalău a suferit a doua înfrângere consecutivă din actualul sezon, deşi nu a întâlnit cei mai buni adversari din campionat. Formaţia zălăuană a pierdut cu 2 – 3, după ce reuşise să câştige primele două seturi, chiar la o diferenţă destul de mare. Jocul Rematului nu a fost foarte bun nici în primele două acte, însă nici nemţenii nu au rupt gura târgului. O cădere inexplicabilă a echipei zălăuane, pe finalul celui de-al treilea parţial, a costat-o pierderea setului cu 26 – 28, după ce a condus cu 19 – 15. Evoluţia campioanei a lăsat tot mai mult de dorit în seturile patru şi cinci, iar tactica antrenorului Gavril a început să dea tot mai mult rezultat, ceea ce s-a văzut şi pe tabelă la finalul partidei.

Mariusz Sordyl, antrenor Remat Zalău: “Am jucat prost. Poate am jucat mai bine decât la Craiova, dar am făcut aceleaşi greşeli, în special în setul trei. Este clar că jocul nostru încă nu se leagă. Va trebui să muncim mult pe viitor şi să ne îmbunătăţim jocul, altfel nu avem cum să câştigăm. Nu a fost un meci urât. În prima fază a fost chiar un meci interesant, apoi am avut anumite probleme în joc”.

Dan Gavril, antrenor VCM LPS Piatra Neamţ: “. Ei au servit foarte bine în primele două seturi şi am avut ceva probleme la primire. Cred că punctul culminant al meciului a fost pe finalul setului trei, când am avut inspiraţia să ridic puţin blocajul. Am oprit două atacuri, am egalat şi am câştigat setul. Am intrat apoi bine cu orientarea serviciului, am reuşit să-l oprim pe fals, l-am oprit şi pe al doilea brazilian (Dvoranen, n.r.). Pentru că nu au mai avut primirea la fel de bună nu au mai putut să construiască pe centru decât de puţine ori şi atunci am ghicit direcţiile şi am blocat. În seturile patru şi cinci băieţii au intrat cu mult entuziasm în teren şi nu au mai putut fi opriţi”.

Remat Zalău: Andrei Stoian, Şerban Paşcan, Fabian Birău, Robinson Dvoranen, Silmar Antonio de Almeida, Răzvan Mihalcea, Adrian Feher – libero. Au mai evoluat: Mihai Gheorghiţă şi Vlad Tebieş. Antrenori: Mariusz Sordyl şi Ovidiu Macarie

VCM LPS Piatra Neamţ: Ciprian Viţelaru, Cristian Iosif, Răzvan Purice, Codrin Mocanu, Vlad Moisa, Vasile Afloarei şi Rareş Gavril – libero. Au mai evoluat: Alin Bălan, Mihai Ciupe şi Cristian Zaha. Antrenori: Dan Gavril şi Nicu Buruş

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 15 octombrie 2012 at 10:08 - Reply

    Halal spalat rusinea ! asta este valoarea echipei, se potriveste de minune cu titlul alaturat “apa colorata in loc de…”

  2. Anonim 16 octombrie 2012 at 16:30 - Reply

    unde sunteti osanalistilor ? ati inghitit marul otravit? sau v-ati dat seama ca multa vorbarie face casa buna doar cu profitorii, nicidecum cu performanta!

Lasa un Raspuns »