Simona Maxim, locul I la semimaratonul de la Pisa

Marius Morar 18 decembrie 2012 2
Simona Maxim, locul I la semimaratonul de la Pisa

Paula Todoran a terminat doar pe poziţia a patra cursa de maraton

Ultimul concurs din acest an pentru cele două atlete zălăuane, Paula Todoran şi Simona Maxim, a avut loc duminică, la Pisa (Italia). Deşi nu era considerată favorita cursei, Simona Maxim a avut o evoluţia foarte bună de la start până la finalul semimaratonului, reuşind să termine prima cursa de 21 de kilometri, cu timpul de o oră, 21 de minute şi 51 de secunde. Alături de Simona Maxim, sportivă legitimată în prezent la CSM Oneşti, pe podium au mai urcat Tiziana Gianotti şi Cristina Carli, ambele din Italia.
Paula Todoran a luat startul în cursa de maraton, sportiva pregătită de Mirel Seişanu neavând una dintre cele mai bune evoluţii. Atleta de la CSM Zalău s-a clasat pe poziţia a IV-a cu timpul de două ore, 48 de minute şi 35 de secunde. Pe prima poziţie s-a clasat atleta italiană Claudia Dardini, terminând cursa cu timpul de două ore, 43 de minute şi 11 de secunde, acestea fiind urmată pe podium de Josephine Wangoi Njoki (2:43.49) şi Elena Casaro (2:47.39).

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Marius 19 decembrie 2012 at 13:59 - Reply

    bravo Maxim,esti cea mai tare!!!sarbatori fericite alaturi de cei dragi

  2. Anonim 21 decembrie 2012 at 15:34 - Reply

    Nimic despre mareata achizitie a csm-ului -condus cu “brio” de lipitorul de afise ajuns director s muresan- marea speranta pregatita din zalau la Sibiu de specialista in probele de fond l.b. ?! ca la 32 de ani trebuie sa fii remarcata ma car prin participari !

Lasa un Raspuns »